Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 52 Centralny Zlot Turystów Kolarzy
Forum Turystów Kolarzy > Turystyka rowerowa > Na każdy temat
Piotr Wójcik
W Karcie uczestnika trzeba określić czy chce się koszulkę czpeczkę itd.

Czy to znaczy że jak przyjadę na mijsce to już ni będzie możliwości kupna koszulki ??

I to samo dotyczy noclegów??
Mirek
przeważnie wszystkie gadżety są dostępne w jakiejś tam ilości podczas zlotu, przynajmniej tak było na kilku ostatnich centralnych, na których byłem.

Jeśli chodzi o noclegi to chyba sprawa jest oczywista: noclegi należy zamawiac wcześniej gdyż jak przyjedziesz wszystkie moga juz być zajete. wyjatkiem pewnie jest pole namiotowe.

ale z tymi pytaniami powinienes udac się do organizatora zlotu.

na www.bieszczady.pl jest regulamin zlotu i adres e-mail organizatora (odpisuje na emaile, sprawdzałem!)
Piotr Wójcik
Dziękuję za odpowiedź - dla mnie jest wystarczająca
Anonymous
Już po zlocie, proponuję uczestnikom imprezy dyskusję na temat jego organizacji i obsługi.
Mirek
to był najgorszy zlot od niepamiętnych czasów ;-) organizacja tragiczna i impreze uratowały tylko piekne widoki, ładne trasy i jak zawsze przyjemność z jazdy której nikt nie może mi odebrac ;-)

więcej szczegółów wkrótce na stronach Ekspedycji i w Informatorze.
Khe
organizacja ... no niezbyt dobra, w biurze zlotu malo co wiedzieli ( a moze za trudne pytania zadawalem ;-) ) no i kto wymyslil to polozenie "pola namiotowego"? Fakt widoczki fajne ale zeby po jezdzie musiec sie jeszcze wdrapywac na ta gore i to zeby bylo ciekawiej czym wyzej tym stromiej ... tak przy okazji nie znalazl ktos tam moich pluc?, chyba je wyplulem przy ktoryms podjezdzie ;-) :mrgreen:
Anonymous
Sa gdzies umieszczone zdjecia w internecie?
Mirek
beda za kilka dni na ekspedycji i ktkol. mam nadzieje, z ejuz jutro zloze meble, wstawie komputer (od kilku tygodni mam totalny remont mieszkania, doslownie wymiana wszystkiego...) i podlacze wszystkie potrzebne akcesoria ;-)
Anonymous
Kochani.

Uważam, że 52 Centralny Zlot Turystów Kolarzy był świetny, ogrganizatorzy wykazali się bardzo dobrymi pomysłami.

Lokalizacja pola namiotowego była bardzo odważna i bardzo ryzykowna.

Na szczęście pogoda dopisała. Szkoda, że niektórym uczestnikom brakło wyobraźni i nie pomogło zebrane doświadczenie.

Tadek
Mirek
optymista ;-)
Khe
hehhe dobrymi pomyslami ... np. jak zrobic zeby poprawic choc troszke humor uczestnikom -> napisac na tabliczce ze oplata za prysznic 1 zl a potem zrezygnowac z tego pomyslu ( powiedzmy ze dobrowolnie ;-) ) i niech sie ludzie ciesza ;-)

... ale jezdzilo sie fajnie :mrgreen:
To jest "lo-fi" (bez grafiki) wersja naszego forum. Aby przejść do pełnej wersji kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.
poznajmy sie memy rzygacz.sosnowiec.pl powiększenie ust warszawa maszyny stolarskie randka memy