Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jakiego crossa kupic?
Forum Turystów Kolarzy > Turystyka rowerowa > Warsztat
Anonymous
Witam!

Prosze o porady, jaki kupic rower z serii cross w przedziale cenowym 1000-1500 zl.
Anonymous
zapomnialem dodac, ze przewaznie jezdze po asfalcie. sporo dobrego slyszy sie o author classic, czy rzeczywiscie jest on lepszy od np. wheeler wl 2600 (podobna cena)?
Mirek
nie znam konkretnej specyfikacji tegorocznych wheelerów ale znam Authora i smiało Ci mogę polecić Classic / Stratos. W przypadku braku kasy warto tez się zainteresować Horizonem. Ciekawą ofertę ma także KELLY'S.
Anonymous
chcesz kupić nowy rowere lub naprawić czy wyremontować stary zadzwoń;

217,82,27

604,956,005

rowerek57@interia.pl :D
Tigris
:grab:

Znalazł sobie cwaniak darmowe miejsce do podwieszania reklam.

Mamy Ci za każdą reklamę wystawić rachunek ?

:2gunfire:
Przemek
Co poradzisz na to? sad.gif

Chyba że Mirek by wywalał go za każdym razem;)
Roman Żyła
Nie za dużo tych reklam Zbyszka gdzie nie wejdziesz to jego reklama, co to jest odstrzel go Mirku niech nie zawraca gitary. :snipersmile:
Anonymous
Ja polecam UNIBIKA smile.gif
Anonymous
... a dlaczego? Byc moze nie jest to marka 1 klasa ale ja osobiscie takowy posiadam. Dalem za niego wlasnie 1000PLN. Rowerek lekki, aluminiowa rama, osprzet SHIMANO Acera. Podczas tego i 1szego sezonu (non stop jazda po kraweznikach, po lesie itd itp) poluzowala mi sie tylko kierownica, ale to juz tylko wina skrecajacych tego bika smile.gif Nie narzekam, wrecz przeciwnie, nawet miesiac pozniej zakupilem dziewczynie bika tej samej marki, ale Voyagera. Fajny turystyczny rowerek na identycznym osprzecie, oswietleniu Basta. W przyszlym roku (po zakupieniu kilku dodatkow) zamierzamy wybrac sie w jakas dalsza podroz. smile.gif
Anonymous
... a dlaczego? Byc moze nie jest to marka 1 klasa ale ja osobiscie takowy posiadam. Dalem za niego wlasnie 1000PLN. Rowerek lekki, aluminiowa rama, osprzet SHIMANO Acera. Podczas tego i 1szego sezonu (non stop jazda po kraweznikach, po lesie itd itp) poluzowala mi sie tylko kierownica, ale to juz tylko wina skrecajacych tego bika smile.gif Nie narzekam, wrecz przeciwnie, nawet miesiac pozniej zakupilem dziewczynie bika tej samej marki, ale Voyagera. Fajny turystyczny rowerek na identycznym osprzecie, oswietleniu Basta. W przyszlym roku (po zakupieniu kilku dodatkow) zamierzamy wybrac sie w jakas dalsza podroz. smile.gif
Biker Grzes
ja osobiscie polecam Authora gdyz ma moim zdaniem o wiele lepszy stosunek cena/jakosc od wheelera.
A co do classic'a to jest to rower godny polecenia w tej klasie cenowej, 2 kolegów na nim jeździ i jest w pełni zadowolonych

POZDRAWIAM
Stef
Jeżeli chodzi o wybór to zastanawiam się między Author Horizon i Unibike Crossfire Gts. Co wy byście z tego wybrali?
Podstawowa różnica to rama. Unibike ma aluminiową, a Author stalową. Osprzęt chyba porównywalny, tylko nbie wiem czemu Author bardziej mi się podoba:)
I co teraz?
Guest
CYTAT (Stef @ 31.03.2005, 14:35)
Jeżeli chodzi o wybór to zastanawiam się między Author Horizon i Unibike Crossfire Gts. Co wy byście z tego wybrali?
Podstawowa różnica to rama. Unibike ma aluminiową, a Author stalową. Osprzęt chyba porównywalny, tylko nbie wiem czemu Author bardziej mi się podoba:)
I co teraz?
*

To prawda ze UNIBIKE jest (troche) brzydszy, ale ja jednak bede przystawał przy moim Unibiku smile.gif Jesli chcesz mozemy byc w stalym kontakcie smile.gif Bede ci zdawal relacje jak on zachowuje sie w tym sezonie biggrin.gif Chcesz kupic go pewnie juz teraz?
Powiem ci szczerze ze tez zastanawialem sie nad Authorem, mam nadzieje ze nie bede zalowal biggrin.gif
Bartek B.
Być może głupie to będzie pytanie, ale nie znam się na rowerach. Co sądzicie o Mongoosie? Mam jednego górala, bardzo fajny.. no sobie kupiłem Crossway'a 250. Na pewno nie jest to cudowny bike, ale za 900zł? Jak myślicie?
Guest
z gory zaznaczam ze to nie jest reklama...
jesli w tym przedziale cenowym to u goscia w Imieliniu (u Kosowskiego) widzialem fajna meridke crosowa za jakies 1300zl, byla przeceniona ze 200zl bo gosciu przechodzi na authora. nie wiem dokladnie co to byl za model ale chyba 8500 (zabic sie za to nie dam tongue.gif) - chyba oferta godna uwagi - a ze to promocja to zwracam uwage biggrin.gif
To jest "lo-fi" (bez grafiki) wersja naszego forum. Aby przejść do pełnej wersji kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.
studium policealne gdańsk Darmowe licea w Gdańsku jurtazgora kurs maturalny matematyka gdańsk przywabianie.waw.pl