Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pytanie...;)
Forum Turystów Kolarzy > Forum Klubowe > "Na Przełaj" Brzeg
Kasia
smile.gif witam,
mam pytanie - czy... mozna do Was "na doczepkę" z innego województwa?
a dokładniej - z Oławy ?
jesli tak, to czy są jakieś wymogi formalne - poza - posiadaniem roweru wink.gif ?

pozdrawiam serdecznie
Kasia
Andrzej
CYTAT (Kasia @ 27.04.2006, 13:25)
smile.gif witam,
mam pytanie - czy... mozna do Was "na doczepkę" z innego województwa?
a dokładniej - z Oławy ?
jesli tak, to czy są jakieś wymogi formalne - poza - posiadaniem roweru wink.gif ?
*

Przyjeżdżaj śmiało.

Jedyną formalną przeszkodą może być data urodzenia. Jesli masz mniej niż 18 to musisz na wycieczkę przyjechać z rodzicami - to konieczne, przynajmniej za pierwszym razem. Innych ograniczeń nie ma.

Swoją drogą towarzystwo w każdym wieku u nas znajdziesz: listę otwierają Kamila i Alicja (4,5 lata), potem są gimnazjaliści, licealiści, studenci, trochę kawalerów i parę panien, mamy i tatowie - tych najwięcej - oraz seniorat; listę zamyka pan Gracjan (ale i tak nikt nie wierzy w jego wiek). Na debiut czekają Kacper Klimek (0,4), Janek Guziak (0,6).

P.S. A mówiłem, żeby dopisać to zdanie do statutu, to mnie nie posłuchali... Teraz ludzie nie wierzą. A miało być tak: "Do klubu może wstąpić każdy bez względu na kolor skóry, grubość portfela oraz opony, miejsce zamieszkania, orientację polityczną i inną. ;-)"
robert_o4
Andreju,nic straconego zapis w statucie możemy zawsze zmienić przeciesz wiesz że niema problemu.
Kasia
smile.gif
dzieki za zaproszenie ... dzis kupiłam nowy rower, więc - z pewnością skorzystam...
jestem pełnoletnia - od 8 lat - obchodze corocznie (wieeelkim łukiem) kolejne osiemnastki, więc - jestem zwolniona z towarzystwa rodziców - jak mniemam...wink.gif

to kiedy...? w najbliższym czasie??
pozdrawiam
K.
Andrzej
CYTAT (Kasia @ 27.04.2006, 22:33)
to kiedy...? w najbliższym czasie??
*

To trzeba teraz kuknąć w nasz kalendarz.
http://naprzelaj.republika.pl/kalendarz2.htm

Najbliższe wyjazdy w sobotę, niedzielę, poniedziałek, środę.... Sobotnia wycieczka do Godzikowic, więc jak najbardziej w dobrym kierunku.
villans
Kasiek, jakby coś, to możemy razem "dojeżdżać" na punkt zborny z Oławy, tylko kiedy zacząc? W sobotę może być ciężko, ale w niedzielę (7.05.06.), to "dobra" data...
andrzejs2026
Czy można udostępnić aktualną statystykę odbytych wycieczek przez każdego z klubowiczów ? biggrin.gif
To jest "lo-fi" (bez grafiki) wersja naszego forum. Aby przejść do pełnej wersji kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.
studium policealne gdańsk botox warszawa tłumaczenia symultaniczne Darmowe licea w Gdańsku bunkier.bialystok.pl