Nie słyszeliście o giełdach sprzętu rowerowego ? O giełdach sprzętu narciarskiego słyszałem.
Komisów też na lekarstwo, mimo iż większość społeczeństwa biednieje.
Czy używane - znaczy nie do użytku ?
Chętnie pozbyłbym się wielu używanych części, strojów, czy nawet rowerów.
Na przykład kaski rowerowe. W Polsce tak rzadko przez rowerzystów używane. Smierć Koviliewa nie pomoże. Czy uderzenie głową o asfalt przy prędkości 15 km/h nie może mieć podobnego skutku ?
Ja i moja rodzina nie jeździmy bez kasków.
Dobrych parę używanych sztuk pozbyłbym się za 15 - 50 złotych od sztuki.
pytania ankiety jakos mi nie pasują... na targu? nie spotkałem sie jeszcze, w komisie? równiez nie miałem okazji byc w komisie rowerowym...
za to brakuje
podstawowego żródła uzywanego szpeju:
http://www.allegro.pl
sprzedałem tak kilka koszulek kolarskich, siodełka etc. kupiłem licznik i pare innych drobiazgów...
Roman Żyła
4.04.2003, 11:30
Potwierdzam info Mirka na ALLEGRO czasami można coś ciekawego kupić.
O giełdach rowerowych nie słyszałem, ale niektóre lombardy sprzedają używane rowery które były u nich zastawione.
Słyszałem od kolegi, że istnieje gdzieś w Michałkowicach (dzielnica Siemianowic Śląskich) komis rowerowy, ale ile w tym prawdy nie wiem podobno jego znajomy tam kupił używany rower w dobrym stanie. :?: :?: :?:
W ankiecie powinno być rzeczywiście:
- w komisie, lombardzie
- na targu, giełdzie, aukcji internetowej
Sam kupuję ostatnio na eBay-u (www.ebay.de). W Polsce, jak się okazuje można na tej niemieckiej aukcji internetowej też się zarejestrować i brać udział w licytacji. Udowodnił to Andrzej. Może coś napisze na ten temat i da wskazówki :?:
Dlaczego nie słyszeliście o giełdach rowerowych, a o narciarskich słyszeliście ? Czy narciarzy jest więcej niż rowerzystów ?
Nie. Giełdy narciarskie wzięły swój początek w środowisku studenckim. Natomiast giełd rowerowych środowisko "niestudenckie" nigdy nie było w stanie zorganizować. Uważam to za wielki błąd. Teraz jednak przychodzi czas giełd internetowych.
Roman Żyła
9.04.2003, 09:42
Może ktoś wpadnie na pomysł organizacji giełdy rowerowej na śląsku, przecież obecnie turystyka rowerowa jest na fali.
Tworzy się wiele ścieżek rowerowych i różnego typu klubów (stowarzyszeń) rowerowych (cyklistów).
Nawiasem mówiąc organizator tego typu przedsięwzięcia może oczywiście jeśli pomysł złapie na tym zarobić.
Potrzebni są tylko dobrzy organizatorzy i miejsce na giełdę.
Obecnie na terenie GOP - u jest kilka dobrze funkcjonyjących giełd m.in. narciarska, elektroniczna, fotograficzna.
Przemek
22.04.2003, 14:16
Cześć
Mozesz wystawic na allegro, alno spróbowac w serwisie rowerowym.
Jezeli jestes czasem w Gliwicach to zajzyj do serwisu Denmark na ulicy Zabrska1. Tam prowadzą rownierz komis:))
pozdrawiam
Anonymous
2.07.2003, 17:10
naprawiam rowerey
217,82,27
604,956,005
rowerek57@interia.pl
Naprawiasz za darmo ?
Jeżeli nie, to dowiedz się, że taka reklama - spam - jest zabroniona.
Jeśli nie naprawiasz za darmo, to nie zawszażaj nam społecznego Forum.
Tu nikt na nikim nie zarabia. Mało tego - za prowadzenie tego Forum też nikt nie kasuje pieniędzy. Chcesz żerować na naszej bezinteresownej pracy ?
Roman Żyła
8.07.2003, 10:36
W pełni się zgadzam z TIGRIS-em. Jeśli nie naprawia za free to niech nie zawraca głowy.
naszczęście dostał bana i przez jakiś czas będzie spokój;)
Roman Żyła
8.07.2003, 10:50
I chwała za to, komu należą się podziękowania za bana.
Wreszcie będzie normalnie - mam przynajmniej taką nadzieję.
Wracając do tematu .........Nikt nie ma nic do sprzedania ?.... albo tak mało osób przegląda nasze forum.
S p r z e d a mMarkowe buty kolarskie SIDI rozmiar 42 (mały)Raz używane, ale okazały się dla mnie za ciasne.
Kosztowały 89 Euro
Oddam za 20 Euro plus koszty przesyłki
Zainteresowanym mogę przesłać zdjęcia butów
Anonymous
26.02.2004, 17:47
Może ktoś obręcz chce: niebieska i czerwona.
Anonymous
2.11.2004, 14:22
Ja chetnie kupie tanio kolarke. Tanio czyli ponizej 1000zl. nie musi miec klamkomanetek itp. poprostu ma sie dobrze jezdzic:)
jesli macie jakies to piszcie pod re3@o2.pl
Udało mi się kiedyś kupić koszulke i spodenki kolarskie [bardzo tanio] na Cyruliczej 3 w Lublinie [ boczna Lubartowskiej]. Mieści się tam serwis rowerowy [dla mnie najleprzy w Lublinie - a w klilku jusz byłem], ale czasem można trafić na fajne rzeczy - z mini komisu. Zawsze jak jestem w pobliżu to wstępuje.
Anonymous
18.01.2005, 22:52
Miałem to forum za przyzwoite, ale po wypowiedziach i tekstach typu "zawszarzasz" chyba już tutaj nie wrócę. Chłopcy z "podstawówki" bawcie się dobrze!
sprzedam
ramę do HURAGANA wraz z widelcem
pomalowana przez lakiernika na czerwony metalik
kilka lat temu miałem składać szosówkę,ale w końcu kupiłem trekkinga,
może jeszcze komuś posłuży
info tel 692566626 w Rybniku lub mail bearr@tlen.pl
pozdrawiam BEARR
Biker Grzes
27.03.2005, 15:04
zgodze sie z kilkoma moimi przedmowcami a mianowicie w polsce ciezko cos uzywanego sprzedac a co dopiero kask - ja uwazam ze kask to jest taka rzecz ze sie ja powinno nowa kupic
a co do allegro to jak najbardziej gdyz sam juz sprzedalem tak kilka uzywanych czesci i kupilem tez kilka po bardzo atrakcyjnych cenach
aha czasami w lecie na gieldzie w myslowicach widzialem kilku kolesi ktorzy sprzedawali tam cale rowerki ale wiecie wole nie myslec z ktorego "tira spadly" te rowerki
POZDRAWIAM
Witam do sprzedania mam widelec sztywny. Pozostałe dane:
- średnica sztyftu 2 cm
- długość sztyftu 17 cm
- długość gwintu 4,5 cm.
Kolor purpurowy. Widelec jest w stanie dobrym. Ma ślady zarysowań, ale to chyba normalne. Nigdy nie był użytkowany niezgodnie z przeznaczeniem (nie brał udziału w żadnych skokach i innych wariactwach), bez pęknięć, konstrukcyjnie nienaruszony. Więcej info pod nr tel. 505907426, gg 5542546 lub mail: milosz-kubinski@wp.pl.
Na zdjęciu tło wygląda dziwnie (po prostu tak wyszło), ale zapewniam, że prezentowany na zdjęciu widelec jest właśnie tym wystawionym do aukcji. Przepraszam też za kepską jakość zdjęcia. Zapraszam do licytacji, pozdrawiam. Miłosz.
Fotka:
[IMG]http://img11.allegro.pl/photos/oryginal/52/5220/522029/52202920[/IMG]
Zapomniałem dopisać: cena 12 zł + koszty wysyłki.
To jest "lo-fi" (bez grafiki) wersja naszego forum. Aby przejść do pełnej wersji
kliknij tutaj.