Przemek
29.03.2003, 10:18
Tak jak zapytałem w temacie, gdzie jeździcie?
Ja np: lubie jeździć po lasach i górach zwłaszcza po lub w czasie deszczu.
Asfaltem też niegardze, aczkolwiek nie ukrywam że najbardzije lubie lasy.
A wy?
Roman Żyła
4.04.2003, 09:13
Najbardziej lubię jeździć po jurze krakowsko - częstochowskiej z uwagi na bardzo urozmaicony teren. Jest tam wszystko to co lubię, a jakie widoki.
Nie znoszę natomiast jazdy w mieście - od spalin aż głowa boli.
Przemek
24.04.2003, 19:37
Tak to prawda, a gdy jeszcze trzeba przejechać przez miasto w godzinach szczytu to mordęga i do tego mozna jeszcze być potrąconym.
Anonymous
7.11.2003, 19:27
Ja znacznie wole asfalt, nie bezpieczne drogi.
Anonymous
5.12.2003, 21:55
a) puste (zamkniete dla ruchu smochodowego asfaltówki przez lasy (Lasy Janowskie, Roztocze, Polesie Lubelskie)

polne drogi, nie po deszczu i niepiaszczyste
c) dobry szutr (Bieszczady, Pogórze Przemyskie)
Pzdr
Michał
socrates
13.01.2004, 12:27
a ja najbardziej lubie jezdzic przez wiochy, ruch maly i bezpieczniej sie jedzie, no i takie traski po 150 km, wtedy wiem ze zyje
Ja najbardziej lubie jezdzic wszedzie tam gdzie jeszcze nie bylem...w czasie ostatnich wakazji odkrylem urok miast widzianych z gory w nocy...tak kolo 3.30.

...swietna sprawa...polecam. Poza tym calkiem mile sa trasy asfaltowe w gorach (okolice zywca). coz ja nie ma wyboru bo mam trekinga

ale nie zamienilbym go na inny rower.

. Narazie milej jazzzdy.
Mi najlepiej się jeżdzi w Rejonie Nadbużańskim. Prawdziwa dzicz, dużo lasów, cudowny mikroklimat, czyste nieskażone środowisko no i sympatyczni ludzie.
To jest "lo-fi" (bez grafiki) wersja naszego forum. Aby przejść do pełnej wersji
kliknij tutaj.