Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gdzie lubicie jeździc?
Forum Turystów Kolarzy > Turystyka rowerowa > Na każdy temat
Przemek
Tak jak zapytałem w temacie, gdzie jeździcie?

Ja np: lubie jeździć po lasach i górach zwłaszcza po lub w czasie deszczu.

Asfaltem też niegardze, aczkolwiek nie ukrywam że najbardzije lubie lasy.

A wy?
Roman Żyła
Najbardziej lubię jeździć po jurze krakowsko - częstochowskiej z uwagi na bardzo urozmaicony teren. Jest tam wszystko to co lubię, a jakie widoki.

Nie znoszę natomiast jazdy w mieście - od spalin aż głowa boli.
Przemek
Tak to prawda, a gdy jeszcze trzeba przejechać przez miasto w godzinach szczytu to mordęga i do tego mozna jeszcze być potrąconym.
Anonymous
Ja znacznie wole asfalt, nie bezpieczne drogi.
Anonymous
a) puste (zamkniete dla ruchu smochodowego asfaltówki przez lasy (Lasy Janowskie, Roztocze, Polesie Lubelskie)

cool.gif polne drogi, nie po deszczu i niepiaszczyste

c) dobry szutr (Bieszczady, Pogórze Przemyskie)

Pzdr

Michał
socrates
a ja najbardziej lubie jezdzic przez wiochy, ruch maly i bezpieczniej sie jedzie, no i takie traski po 150 km, wtedy wiem ze zyje laugh.gif
enek
Ja najbardziej lubie jezdzic wszedzie tam gdzie jeszcze nie bylem...w czasie ostatnich wakazji odkrylem urok miast widzianych z gory w nocy...tak kolo 3.30. smile.gif...swietna sprawa...polecam. Poza tym calkiem mile sa trasy asfaltowe w gorach (okolice zywca). coz ja nie ma wyboru bo mam trekinga smile.gif ale nie zamienilbym go na inny rower.smile.gif. Narazie milej jazzzdy.wink.gif
dibi
Mi najlepiej się jeżdzi w Rejonie Nadbużańskim. Prawdziwa dzicz, dużo lasów, cudowny mikroklimat, czyste nieskażone środowisko no i sympatyczni ludzie.
To jest "lo-fi" (bez grafiki) wersja naszego forum. Aby przejść do pełnej wersji kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.
mecyja.elblag.pl wpisy nietczowska.waw.pl surfem.waw.pl minecraft mod loader 1.2.5 chomikuj