Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sram Centera
Forum Turystów Kolarzy > Turystyka rowerowa > Warsztat
Przemek
Ostatnio dostałem przerzutkę SRAM CENTERA, wygląda dosyć porządnie, ma długie ramie, lamana w 4 miejscach i system mocowania linki przechodzi przez 3 punkty, jest to przerzutka 7,8biegowa.

I mam takie pytanie: Czy ktoś ma taką przerzutkę i może mi powiedzieć jaką jakość ona niesie ze sobą (najtańsza nie była coś koło 100zl).

pozdrawiam S@gi
Przemek
hehehe

widze, wyświetleń mase i żadniej odpowiedzi...
Biker Grzes
kolega pare lat temu mial wlasnie te przerzutke i ja rozwalil gdyz zachaczyl o jakis kamien no i pekl plastik na wózku. aluminiowa przerzutka pewnie by sie wygiela no a plastik sie zlamal
trudno ale ogolnie dzialanie miala bardzo dobre

POZDRAWIAM
Mirek
PRZESTAŃ odpisywać na posty sprzed roku bo dostaniesz BANA!!!!!!! Na cholere to robisz?
Biker Grzes
w sumie masz racje
z całym szacunkiem ale nie do konca sie z Toba zgodze
co do postow sprzed roku na temat ogloszenia na wyprawe to calkowita racje-zagalopowalem sie z tymi postami
ale jesli chodzi o posty sprzed roku dotyczace jakis zapytan o sprzet to uwazam ze napisanie postu nawet teraz moze komus pomoc kto bedzie mial podobny problem
zgodzisz sie ze mna ????

POZDRAWIAM
Mirek
owszem, owszem. dlatego nie kasowałem jak leci. ale przesadziłeś. były nawet odpowiedzi na posty z 2003 roku biggrin.gif hmm. nie wiedziałem, że tak długo jesteśmy w sieci...
To jest "lo-fi" (bez grafiki) wersja naszego forum. Aby przejść do pełnej wersji kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.
dwuosnowowi.waw.pl części do lamp bankiety poznań Darmowe licea w Gdańsku humor