Anonymous
25.08.2004, 12:21
Witajcie!
Googlając sobie w poszukiwaniu jakichś informacji o działalności tyskiego oddziału PTTK w zakresie turystyki pieszej natrafiłem na to forum. Powiedzcie mi czy nasz oddział nie prowadzi żadnej działaności w tej dziedzinie dla swoich członków? Czy tylko informacje w internecie są takie ubogie, a właściwie nie ma ich wcale?
Przepraszam, ze trochę OT, ale może ktośmi jest w stanie odpowiedzieć.
Pozdrawiam
Leszek - Tyszanin
proponuje sprawdzic stronę Przewodników Górskich W Tychach
http://www.przewodnicy.net/kpt/glowna.html
Anonymous
25.08.2004, 19:12
Dziękuję za odpowiedź.
Tą stronę już znam, ale ciekawiło mnie czy dla zwykłych członków PTTK (nie będących przewodnikami) tyski oddział organizuje jakieś imprezy lub czy istnieje jakieś inne koło zrzeszające nieprzewodników?
Czy dobrze zrozumiałem, że Koło Przewodników, to jest właśnie przyjęta przez nasz oddział forma aktywności w turystyce górskiej? Jeżeli tak, to będę musiał skontaktować się z Panem Jackiem Barem, z którym kiedyś pracowaliśmy w jednej instytucji :-)
Pozdrawiam
Leszek
Być może. Trudno mi powiedziec gdyż nie interesuje się turystyką pieszą. Na witrynie oddziału też nie zauważyłem aby często wisiały jakieś ogłoszenia o organizowanych wycieczkach pieszych. Co jakis czas jest jakiś rajd pieszy. Najlepiej skontaktować się z wymienioną wczesniej osobą, będzie lepiej poinformowana.
To jest "lo-fi" (bez grafiki) wersja naszego forum. Aby przejść do pełnej wersji
kliknij tutaj.