za kilka dni chory admin mojej sieci wyłączy nam konto w związku z czym przestaną działać serwisy:
- gronie.org
- ekspedycja.gronie.org
- forum
a także wszystkie maile związane z tymi serwisami.
poszukuje czegoś nowego, niestety nie mam w tej chwili kasy więc nie wiem na jak długo znikniemy... ;-(
Potrzebne nowe konto, czy kasa ?
Albo też jedno i drugie ?
Roman Żyła
10.05.2004, 14:05
I co dalej?
Czy jest jakakolwiek szansa utrzymania tegoż forum i pozostałych sewisów?
Może u innego admin-a, innym sewerze lub coś w tym stylu.
Anonymous
10.05.2004, 20:04
A co właściwie potrzeba? Nie piszesz nic konkretnie.
socrates
11.05.2004, 06:41
panowie nie pozwólmy na to aby te forum znikneło , moze na czas znalezienia jakiegos porzadnego konta , wystarczy to
http://www.friko.pl/?p=glowna . te forum to w zasadzie jedyne tego rodzaju forum turystow kolarzy.Jeszcze forum nie zgineło póki my żyjemy !!!
| QUOTE |
Potrzebne nowe konto, czy kasa ? Albo też jedno i drugie ? |
nowe konto co w dzisiejszym świecie oznacza kasę. bo za darmo to już nic nie ma.
| QUOTE |
I co dalej? Czy jest jakakolwiek szansa utrzymania tegoż forum i pozostałych sewisów? Może u innego admin-a, innym sewerze lub coś w tym stylu. |
szansa jest. oczywiście, że trzeba szukać gdzies indziej tyle, że teraz za darmo już umarło. kiedyś miałem kupe kont u znajomych adminów, teraz w sumie za darmo nikt nic nie da, albo da ale zbyt uboga wersję.
| QUOTE |
| A co właściwie potrzeba? Nie piszesz nic konkretnie. |
serwer www o pojemności niewielkiej, ok 30 MB, z php4 i bazą mysql nielimitowana lub z limitem w rozsądnych granicach (ok. 20 MB).
| QUOTE |
| panowie nie pozwólmy na to aby te forum znikneło , moze na czas znalezienia jakiegos porzadnego konta , wystarczy to http://www.friko.pl/?p=glowna . te forum to w zasadzie jedyne tego rodzaju forum turystow kolarzy.Jeszcze forum nie zgineło póki my żyjemy !!! |
dzięki za wsparcie. niestety na friko.pl nie udostępniają bazy mysql.
najprawdopdoobniej za tydzień kupie nowe konto więc forum może zniknąć za kilka/kilkanaście dni w porywach. problemw tym, że akurat mam zacisk finansowy i bedę musiał sięgnąć do oszczędności. w każdym razie nie martwcie się forum i reszta stron o ile znikną to równie szybko wrócą.
To jeżeli by znikło forum na kilka dni to czy wznowieniu go wszystkie posty będą na swoim miejcu?
Po prostu nie wiem czy mam coś skopiować do pliku
oczywiście, że wszystko zostanie po staremu. jednak moze zdarzyc się przypadek gdy przy zmianie dnsów ktos jeszcze będzie widział starą wersję i cos napisze to po przenosinach tego juz nie będzie. ale to rzadki przypadek - tak więc to co zostało napisane do tej pory w 100% będzie na nowym serverze.
Czesiek
24.02.2006, 21:00
Skoro koniec Forum - to może ktoś się odezwie?
Pytanie: z kim się mijałem (dwóch rowerzystów) w ostatnią niedzielę - (byłem sam) w Bystrzycy, a później ponownie na rogatkach Oławy.
Proszę o odzew na:
czesiek@magma-net.pl
Pozdrawiam wszystkich miłośników "2kółek".
Czesiek (GW: sledzik4)
Zapraszam do oglądania:
http://my.magma-net.pl/
Czesiek
24.02.2006, 21:02
Kurczę - nie doczytałem - to przeca stary wątek.
Sorry.
1. prosze używać opcji edycji zamiast dodawania nowego posta
2. takprawie 2 lata stary

id od 2 lat zdecydowanie nieaktualny. nie ma końca forum i nie będzie, wręcz przeciwnie
To jest "lo-fi" (bez grafiki) wersja naszego forum. Aby przejść do pełnej wersji
kliknij tutaj.