Witam
Jestem tu nowy i wole się na początek zapytać.
A więc czy na tym forum mogą oglaszać swoje imprezy również koła spoza PTTK. Ja akurat jestem członkiem PTTK(nawet PTK i to młodym ;-) ) ale działam równiez w klubie, który nie jest związany z PTTK. Dlaczego tak jest, to zupełnie inna historia, ale chodzi mi o to czy moge tu umieszczać informacje o naszych imprezach turystycznych :?:
Czy będzie to uważane za nietakt, albo nawet próbę reklamowania konkurencji :?: Spotykałen się już z taka reakcja ze strony niektórych działaczy PTTK'u więc proszę się nie dziwić tym pytaniom.
Od odpowiedzi zależy oczywiście to czy będę tu umieszczał informacje o naszych imprezach, nie chce łamać etykiety ;-)
Pozdrawiam
Maćko
socrates
23.03.2004, 07:50
jak glosi nazwa to jest Forum Turystow Kolarzy a nie forum PTTK a wiec mozesz spoko dawac info o wszelkich imprezach rowerowych, co prawda nie jestem moderatorem tego forum ale takie jest moje zdanie :-)
Roman Żyła
23.03.2004, 08:50
Moim skromnym zdaniem, śmiało możesz wstawiać informacje o imprezach. Może nawet na którąś się wybiorę jeśli mnie zainteresuje.
To wolny kraj, a forum jest dla wszystkich turystów kolarzy (cyklistów).
No taka odpowiedź w pełni mnie satysfakcjonuje
W takim razie chętnie będe tutaj umieszczał informacje oraz jakieś relacje z imprez rowerowych.
Dzięki i pozdrawiam ;-)
nic dodać, nic ująć... możesz zamieszczać informacje o róznych imprezach rowerowych, w ogóle nie muszą być związane z PTTK. Jak to już ktoś wcześniej wspomniał to wolny kraj, wolne forum... ;-)
dodane później: zapomniałem tylko dodać, że najlepiej aby były to imprezy turystyczne. wprawdzie mozna i inne (np. InO, maratony mtb) ale z wiadomych przyczyn będzie nimi tutaj mniejsze zainteresowanie.
OK, pierwsze zaproszenie już poszło do działu kalendzrz imprez.
Ja jestem kierownikiem sekcji turystycznej w naszym klubie, ale na maratony i inne zawody też czasem jeżdze
W sumie to da się pogodzić, a w końcu chodzi o jazdę na rowerze ;-)
Ale główną dziedziną mojej działalności jest turystyka, wiec będe się starał o tym pisać.
tak a propos: to wydaje mi sie, że juz się kiedys spotkalismy, na kursie przodownickim, bodajże 2 lata temu, w mikołowie. przyjechałeś razem z kukuczką na rowerach.. a taka pogoda paskudna była ;-)
No dokładnie, to ja byłem ;-)
Pozdrawiam
To jest "lo-fi" (bez grafiki) wersja naszego forum. Aby przejść do pełnej wersji
kliknij tutaj.