Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Klubowy Sylwester
Forum Turystów Kolarzy > Forum Klubowe > "Na Przełaj" Brzeg
aisak74
Na wczorajszym spotkaniu sekcji barowej padła propozycja zorganizowania klubowego sylwestra. Bawilibyśmy się w sali, w której organizujemy spotkania "Kawiarenki pod globusem". Koszt wynajęcia sali to 600zł. Jedzenie i napoje we własnym zakresie.
Oczywiście od ilości osób, chętnych spędzenia wspólnie wieczoru, będzie zależał koszt całej imprezy.

Kto jest chętny to niech się wpisuje:

1.2.Kasia i Tomek M.
3.4. Beata i Krzysiek P.
5.6. Janek i Małgosia R.
7.8. Basia i Andrzej T.
9.10. Henryk D. + osoba towarzysząca
11.12. Sebastian i Natalia
13.14. Iwona i Mariusz O.
15.16. Heniek M z żoną
17.18. Jacek Śliszewicz z żoną
19.20. Jacek Stępień z żoną
21. Monika K.
22. Michał Sz.
23. Henryk W.
Bianka
Pieczonki też!!!
janek83423
To ja też!
J i M Rabenda
Andrzej BT
7. 8. Tomczaki
janek83423
blink.gif Malo nas! Mamy jakis okreslony czas na zgloszenia?
niutek197
i ja też
niutek197
z osobą towarzyszącą oczywiście
djsebol
Piszę się na to Sebastian i Natalia
micomission
Uff,zdążyliśmy.
Iwona i Mariusz Oleszak
janek83423
¤¤¤¤¤¤¤¤ To jest 8 reniferków Św. Mikołaja widzianych od tylu. biggrin.gif Zapisujcie sie na Sylwestra bo jak nie to zaczną .... blink.gif i będziecie mieć gówniany rok 2009.
Andrzej
No to widzę , że Janek zabrał się za kompletowanie płytoteki na wieczór.
robert_o4
No to Ja coś dołożęD I S C O
HeniekM
No to w takim zacnym towarzystwie to ja się też pisze z żoną osobistą oczywiście...
janek83423
W piątek 12 XII 2008r. o 19:00 spotkanie w HERBACIARNI !
Tematem naszego spotkania ,przy herbatce i nie tylko , będzie omówienie spraw związanych z klubowym sylwestrem. Osoby, które zdecydowały sie wziąść w nim udział proszone są o przybycie! Dla niezdecydowanych to " ostatni dzwonek". Pozostali niech też przyjdą!!! Im więcej tym przyjemniej ...

Koszt za sale wynosi 37,50 od osoby,jak ktos sie dopisze to bedzie taniej,dobrze byloby miec kase na piatek bo czas nas nagli z zaplata.

A w sobotę w tejże samej HERBACIARNI występ dobrze znanej Sekcji Barowej grupy NORTH WEST PASSAGE, wstęp wolny. Początek o 19:30.
Zobacz plakat...13XII2008r. - Koncert NORTH WEST PASSAGE - Beaty

PIANKA-PRZEPRASZAM!!!
HeniekM
... na spotkaniu sekcji barowej padła propozycja zorganizowania klubowego sylwestra. Bawilibyśmy się w sali, w której organizujemy spotkania "Kawiarenki pod globusem". Koszt wynajęcia sali to 600zł. Jedzenie i napoje we własnym zakresie.
Oczywiście od ilości osób, chętnych spędzenia wspólnie wieczoru, będzie zależał koszt całej imprezy.

Kto jest chętny to niech się wpisuje:

1.2.Kasia i Tomek M.
3.4. Beata i Krzysiek P.
5.6. Janek i Małgosia R.
7.8. Basia i Andrzej T.
15.16. Heniek M z żoną
janek83423
1.2.Kasia i Tomek M.
3.4. Beata i Krzysiek P.
5.6. Janek i Małgosia R.
7.8. Basia i Andrzej T.
15.16. Heniek M z żoną
21. Monika K
22.H.Wojcik wg telefonicznej deklaracji
23.Michał Szkudlarek
i w związku z tym na dzien dzisiejszy decyzją organizatorow zamykamy liste.
Nastąpila mała zmiana organizacyjna,tzn zmieniamy lokal.Kto zdązyl i zdecydowal sie na wspolną zabawe to czeka go miła niespodzianka znacznego obnizenia kosztow.Wszyscy zapisani,bądz jedno z dwojga zobowiazani są do spotkania w środe w kaiarence pod Globusem o godz, 19.00 w celu szczegołowego omowienia i zamknięcia tematu
Bianka
Na dwa dni przed Sylwestrem przypominam co zabrać!!!
-sztućce, kieliszki i trunki wink.gif ,
-przekąski ( ogórasy, papryki, grzybki itd.)
- "coś" na ząb", mam nadzieję, żę każdy pamięta co zobowiązał sie przygotować!
( jeśli zapomniał mogę przypomnieć )
-fajerwerki, śnieg, muzyka... z tych trzech rzecz zapewniamy tylko muzykę.
O resztę trzeba zadbać samemu!
-pomarańczowe podkoszulki, potrzebne do pamiątkowego zdjęcia o północy.
Niutek nie zapomnij o aparacie i statywie!
-dobry humor, wygodne buty (nowe na wejście, stare na potem, zawsze też można tańczyć bez...)
-chęć do zabawy i swawoli, jeśli tylko żona lub mąż pozwoli... laugh.gif
HeniekM
Byłoby fajnie jakby ktoś podał czas i miejce akcji(chodzi o to jak na sale trafić i ile razy pukać bo to że nogami to wiadomo) blink.gif
Bianka
Osoby, które przygotowywują salę, sprzęt grający i dekoracje będą wcześniej...pozostali około 19-tej, żeby do 20-tej uporać się z ostatnimi przygotowaniami i rozpocząć zabawę. Takie były wcześniejsze uzgodnienia.
Wejście " od tyłu" ( za budynkiem wjazd w podwórko, na parking i wejście" od tyłu"), sala na pierwszym piętrze ( Provident).
janek83423
PROSZĘ O ZACHOWANIE SPOKOJU!
WSZYSTKO JEST POD KONTROLA!
SPOTYKAMY SIĘ JUŻ JUTRO W BUDYNKU "SPA" PRZY UL.ARMII KRAJOWEJ 20.
I TAK JAK NAPISALA BIANKA-PIANKA WEJSCIE OD PARKINGU W GODZ.19.00
DO 20.00. SPÓŻNIALSCY BAWIĄ SIĘ POD CHMURKA BO PO 20.00 NIKT NIE BĘDZIE CHCIAL WYCHODZIĆ OTWIERAĆ FURTKI BO BĘDZIE JUZ BARDZO MILO
I SYMPATYCZNIE.I SZKODA BEDZIE OPUSCIC CHOĆBY MAŁĄ CHWILKE. wink.gif

BEDZIEMY TEZ TAM NA MIEJSCU MIEDZY 13.00-14.00,BEDZIEMY ZWOZIC ROZNE PIERDOLY,WIEC JAK KTOS COS MA I CHCE SIE POZBYC WCZESNIEJ TO ZAPRASZAMY.
TEL .ALARMOWY.516037815--MO
LUB 692566678--JR

robert_o4
CYTAT (janek83423 @ 30.12.2008, 16:11)
PROSZĘ O ZACHOWANIE SPOKOJU!
WSZYSTKO JEST POD KONTROLA!
SPOTYKAMY SIĘ JUŻ JUTRO W BUDYNKU "SPA" PRZY UL.ARMII KRAJOWEJ 20.
I TAK JAK NAPISALA BIANKA-PIANKA WEJSCIE OD PARKINGU W GODZ.19.00
DO 20.00.  SPÓŻNIALSCY BAWIĄ SIĘ POD CHMURKA BO PO 20.00 NIKT NIE BĘDZIE CHCIAL WYCHODZIĆ OTWIERAĆ FURTKI BO BĘDZIE JUZ BARDZO MILO
I SYMPATYCZNIE.I SZKODA BEDZIE OPUSCIC CHOĆBY MAŁĄ CHWILKE. wink.gif

BEDZIEMY TEZ TAM NA MIEJSCU MIEDZY 13.00-14.00,BEDZIEMY ZWOZIC ROZNE PIERDOLY,WIEC JAK KTOS COS MA I CHCE SIE POZBYC WCZESNIEJ TO ZAPRASZAMY.
TEL .ALARMOWY.516037815--MO
            LUB        692566678--JR
*

Życzę miłej zabawy
HeniekM
Ja jestem niespotykanie spokojny człowiek ale porządek mósi być....jak na wycieczce rowerowej mad.gif ) A że są emocje to super...to tak jak wyjazd na Pradziada (kto był to wie) wink.gif gdyby byłaby potrzebna pomoc w przygotowaniach to oczywiście bardzo chętnie. Ale tylko duże wyzwania.
margo
Wszystkim klubowiczom, i nie tylko wink.gif życzę cudownego, roztańczonego Sylwestra 2008\2009 , a wypowiadane życzenia miały moc spełnienia biggrin.gif biggrin.gif

" wroclawianka" cool.gif
janek83423
Margo!wielkie dzieki!szkoda,ze nie mozesz byc z nami. sad.gif
janek83423
kto nadmucha balony gazem,żeby sobie same fruwały? są u mnie do odebrania.Mogę sam nadmuchać ale nie chcę za wcześnie gazowac.pomoc mile widziana.

Nikt nie ma dojscia?po helu fajnie sie śpiewa!!! biggrin.gif
aisak74
CYTAT (janek83423 @ 30.12.2008, 15:11)
DO 20.00.  SPÓŻNIALSCY BAWIĄ SIĘ POD CHMURKA BO PO 20.00 NIKT NIE BĘDZIE CHCIAL WYCHODZIĆ OTWIERAĆ FURTKI BO BĘDZIE JUZ BARDZO MILO I SYMPATYCZNIE.I SZKODA BEDZIE OPUSCIC CHOĆBY MAŁĄ CHWILKE. wink.gif

To my z Tomkiem chyba pod chmurką. Macio nie jest skłonny spać na zawołanie. dry.gif
janek83423
Kasiu! zadzwoń po super nianie.Albo lepiej nie,szkoda dziecka! A moze ktoś poradzi Kasi,ktoś zna sposób na Maciusia?
Andrzej
CYTAT (janek83423 @ 31.12.2008, 10:24)
Kasiu! zadzwoń po super nianie.Albo lepiej nie,szkoda dziecka! A moze ktoś poradzi Kasi,ktoś zna sposób na Maciusia?
*

Sposób na Maciusia? Nasz przewodnik etatowy opowiadał kiedyś o zbawiennym działaniu maku. Zawijało się w koniec pieluchy i dawało do ssania. Ale ja znam sposób na kierownika sekcji! Temu drugiemu to trzeba w kask... i od razu grzecznie otworzy drzwi, jak Kasia z Tomkiem zadzwonią.

A na Maciusia to też jest sposób... żłobek "Słoneczko" przyjmuje dzieci na Sylwka od godziny 18. Odebrać dziecko trzeba do południa w Nowy Rok.

Życzę udanej zabawy!!!

Do zobaczenia pod Nadleśnictwem w południe!
rybor
Życzę szampańskiej zabawy do białego rana.
Slivker
żyją?
Michał Sz.
Czy komuś przypadkiem nie brakuje widelca?
W swoich rzeczach znalazłem jeden, który nie należy do mnie.
Nie sprawdzałem przy pakowaniu, zorientowałem się dopiero w domu.
Slivker
Biance brakuje...
Bianka
Tak mi brakuje widelca! Jakby jeszcze ktoś " przypadkiem" znalazł małą łyżeczkę będę wdzięczna...to są sztućce od kompletu!!!
janek83423
Ja sam jeszcze nie mogę się odnaleść,ale chciałbym podziękować M O za super salonowe warunki,Misiowi za tyle wspaniałej muzyki,ze trudno było spakować i wszystkim uczestnikom szapańskiej zabawy.Kazdy przyczynil się do tego,ze było SUPER!!! Jeszcze wczoraj trudno było się rozstac.DZIĘKUJĘ I DO NASTĘPNEGO RAZU. wink.gif
Slivker
Faktycznie... było super. Bardzo DZIĘKUEMY najważniejszym organizatorom. Ale... tyle aparatów, tylu fotografów... a gdzie fotki? Ja rozumiem, że cenzura ;-) ale może jakiś tajny adres z powiadomieniem na PW?
HeniekM

To był jeden z najlepszych sylwestrów w moim (niekrótkim już) życiu, dołączam się do podziękowań i myśle że w tym roku będzie również wspaniale. rolleyes.gif
micomission
Przyznam,że miałem pewne obawy przed imprezą,a to zmiana sali,a
czy wszystkim się spodoba itp,ale co z Wami przeżyłem w tę noc, co
zobaczyłem,a co teraz czytam to coś wspaniałego.
Jesteście super,dzięki za te słowa w postach i dziękuję,że mogłem
się z Wami wyszalec.Do następnego razu.

pozdrawiam m.o
Michał Sz.
Powstała inicjatywa, aby zdjęcia co to niektórzy już widzieli rzucić na nasze forum, ot tak publicznie. Czy jest ktoś kto miałby coś przeciwko?

Po zapoznaniu się z opiniami załączam zdjęcie zrobione tuż po północy - KLUBOWY SYLWESTER

Zauważyłem, że są problemy z otwieraniem strony.

Dlatego, w razie problemów proszę w polu adresu przeglądarki wpisać, albo wkleić ten oto adres:
- bicycletrotters2.friko.pl/DSC08828.jpg
janek83423
Zdjecia robili jeszcze tacy jak Niutek,Andrzej,Misio a dostalem tylko od Michała,
szacuneczek!!!
Bianka
Mam taki pomysł, żeby każdy kto zrobił zdjęcia zgrał je na płytkę i przyniósł jutro pod ratusz. A potem niech " ktoś" zgra wszystkie na jedną płytkę i zrobi kopie dla chętnych. Ja mogę ponagrywać film z zabawy ale na DVD, bo na CD się nie zmieści. Chętni niech się odezwą. rolleyes.gif

janek83423
Ja jestem chętny na gotową plytke biggrin.gif
Bianka
Na gotowe to wszyscy chętni a pomóc to nie było komu!!! wink.gif
Ale materiały już pozbierane i pierwsze płytki poszły w świat...mam nadzieję, że da się je oglądać blink.gif
Zainteresowani mogą przyjść jutro pod ratusz, jeśli nie mogą to umówimy się co do sposobu dostarczenia płytek.
Uwaga: zdjęcia bez podkładu muzycznego, tego niestety jeszcze nie umiem robić.
Ale na filmie słychać głosy ohmy.gif
Koszt jednej płytki, jedno piwo laugh.gif
To jest "lo-fi" (bez grafiki) wersja naszego forum. Aby przejść do pełnej wersji kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.
kurs maturalny matematyka gdańsk obrabiarki do drewna stomatolog toola roola imiona wpisy