Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Spodnie Rowerowe
Forum Turystów Kolarzy > Turystyka rowerowa > Na każdy temat
Piotr Wójcik
Czy ktoś zna może producenta spodni rowerowych z membraną Gore-tex ??, kiedyś w necie udało mi się trafić na jakieś angielskiej stronie, a teraz nie wiem czemu ale nie umiem znaleść sad.gif
kolo
A po co Ci membrana , u mnie nie sprawdziła się w butach , to w ciuchach na 100% się nie sprawdzi .
Polecam za to bieliznę termoaktywną , jest nawet taka specjalna na rower HELIX. Bielizna termoaktywna Spodenki do jazdy na rowerze, 2 pary
Piotr Wójcik
Ano po to, że czasami się jeździ w deszczu i wtedy taka odzież była by świetna, wiadomo, że od środka się spocę (jest to nieuniknione), ale lepsze to niż przyjmowac deszcze na krótkie spodenki. Wiadomo że przy 20st. C czy więcej to nie bedę zakładam takich spodni, lecz czasami jeździ sie w niższych temperaturach itd.

Nie wiem jakie miałeś buty, ale zeszłą zimę przechodziłem w Merrell Madison i bylem bardzo a to bardzo zadowolny, bo po raz pierwszy przechodziłem zimę suchą nogą (nigdy się nie przjmowałem jakąś chlapą czy głebszym śniegiem)
Tylko zależy co kto oczekuje od gore. Wiadomo noga była spocona, ale i w zwykłych butach się poci, a na dodatek zwykłe przemakają i zimno wtedy w stopy niemiłosiernie smile.gif

Andrzej
Ponieważ większość polskich handlowców ma podejście podobne jak kolo - który zapewne jeździ na rowerze treningowym :-P - dlatego chyba prędzej znajdziesz spodnie z goretexu w działach dla biegaczy czy turystów pieszych.
Jakiś ściągacz lub opaska odblaskowa na nogawkę i działa.
Piotr Wójcik
dzięki za linka, i w sumie jakiś czas temu też doszedłem do tego wniosku.
To jest "lo-fi" (bez grafiki) wersja naszego forum. Aby przejść do pełnej wersji kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.
stomatolog zdrajczyni.szczecin.pl Katalog stron internetowych bankiety poznań jurtazgora