Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: B K M A W - Sekcja Barowa
Forum Turystów Kolarzy > Forum Klubowe > "Na Przełaj" Brzeg
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
jadoree
To marudzicie, czy przychodzicie??? biggrin.gif
janek83423
[quote=jadoree,10.08.2011, 19:20]
To marudzicie, czy przychodzicie??? biggrin.gif
*

No i byliśmy! Od razu przypomniały mi się lata kiedy to w amfiteatrze puszczano westerny i kwitło kulturalne życie. Wczoraj Ula nam zafundowała fajną imprezkę i moim skromnym zdaniem
może się to przyjąć na dłuższą mete,nawet zimą dla morsów.Do zobaczenia na następnym seansie.
jadoree
...ja jedynie przepraszam za swoje spóźnienie, ale uważam, że ogólnie było fajnie i trzeba częściej się spotykać na tego typu wydarzeniach smile.gif Dziękuję Biance, Krzysiowi, Jankowi i Andrzejowi, że przyszli i mogliśmy wspólnie pogadać, wypić piwko i zobaczyć film - zdjęcia niebawem smile.gif

Dodaję zdjęcia:
fotki z sobotniego seansu na zamku
janek83423

Po burzliwym,pełnym ciekawych wrażeń weekendzie zapraszamy wszystkich chętnych na I-sze Jesienne Spotkanie Sekcji Barowej,które ma miejsce już w poniedzialek 26.09.2011 o godz.18.00 w Herbaciarni. blink.gif
jadoree
Jeśli o mnie chodzi, to planowałam być, ale łapie mnie jakieś przeziębienie i zaczynam się czuć coraz gorzej, więc raczej mnie nie będzie, bo będę się kurować... sad.gif
janek83423
Najlepszy jest RumJanek! jednak zapraszam rum się znajdzie!
janek83423
Milo było spotkać się,powspominać,usmiać do łez,z radością coś wygrać i z żalem coś przegrac!Do następnego razu,do zobaczenia! biggrin.gif
Andrzej
JW

JW

JW

Wcale nie jestem złośliwy. ;-)

Podczas zebrania Sekcji Barowej, która się odbywała na podwórku, bo tak ciepło było, ktoś sobie przypomniał nocne rajdy. W tym tygodniu ma być ciepło, to może by tak spróbować któregoś wieczoru powłóczyć się po mieście i okolicy i sprawdzić swoje światła w ciemnościach? Jakieś propozycje?
janek83423
Kasiu?! co ja teraz powiem żonie,dzieciom i wnukom?!że Sekcja Barowa nie jest............?
........że gdzie ja tyle lat byłem? blink.gif
aisak74
Jest tam gdzie powinna być, czyli w barze :-)
janek83423
CYTAT (aisak74 @ 13.11.2011, 23:36)
Jest tam gdzie powinna być, czyli w barze :-)
*

Zapraszam więc do baru! Przed niedzielnym morsowaniem dobrze będzie spotkać się na wyjątkowym,niecodziennym,jesiennym koncercie IGNACEGO CZEKALSKIEGO lidera znanego nam zespołu "North West Passage" ktory odbędzie sie w przyjaznej dla nas Starej Karczmie w sobotę 19.11.2011 o godz.19.30 .
Mozliwa rezerwacja stolika,będą chętni?
Małgośka
Będą.Proszę o rezerwację dwóch miejsc.Przyjdę z Darkiem.
Zdzichu1
Proszę o rezerwację jednego miejsca przy stoliku.javascript:emoticon('B)')
Zdzichu1
javascript:emoticon(':blink:')
Zdzichu1
javascript:emoticon('B)')
Zdzichu1
javascript:emoticon(':rolleyes:')
władek
cześć, to ja Władek Wysocki, nie mogę być na koncercie, ale pozdrawiam sekcję barową laugh.gif
Bianka
Część Władziu rolleyes.gif fajnie, że wpadłeś do baru na chwilę. Witaj!!!
janek83423

Dzięki Władziu,witamy i zapraszamy!
janek83423
Zapraszamy na jubileuszowy koncert zespołu North West PAssage - 16. 12.2011 - piątek - kawiarnia Ambrozja o godzinie 19.00. wstęp jak zwykle wolny , w programie mniej znane, znane i bardzo znane piosenki oraz trochę inna formuła koncertu niż zwykle. Zapraszamy.
janek83423
"Przyjmowanie pożywienia oraz płynów, czyli jedzenie i picie, to procesy niezbędne dla funkcjonowania ludzkiego organizmu. bez pożywienia i płynów funkcje życiowe powoli zamierają... "
biggrin.gif ZDROWYCH ,POGODNYCH I RADOSNYCH ŚWIAT-nie dajmy się!
jadoree
Pojawił się już na różnych forach plakat XX Finału WOŚP, który zamieszczam poniżej, ale program można też znaleźć na forumbrzeg.pl oraz na facebooku:

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-...691321357_n.jpg

Już dziś zapraszam na moc atrakcji podczas brzeskiego finału WOŚP, szczegóły na plakacie poniżej:

user posted image
janek83423
POLSKI CZERWONY KRZYŻ w BRZEGU

1% KRS 0000225587

zaprasza wszystkich chętnych na KARNAWAŁOWY BAL OSTATKOWY-ŚLEDZIK

do restauracji RATUSZOWA w BRZEGU w dniu 17.02.2012 r.w godz.19.00-04.00

zespół muzyczny,obfite menu i wiele ciekawych atrakcji za jedyne 90 zł.od osoby.

Zapisy w biurze PCK w Brzegu przy ul.Piastowskiej 29
w godz.8.00-15.00,tel.774162124
jadoree
Dawno nic się nie działo w sekcji barowej... trzeba to zmienić, więc zmieniam smile.gif

Fundacja Rozwój zaprasza na koncert Incydentalnej Grupy Instrumentalno-Wokalnej „Balans” pt.: STASZEWSKI, KSIĘŻNICZKI I MY

Koncert odbędzie się 20 kwietnia 2012, godz. 20.00, Restauracja „3 Życzenia”

Wstęp wolny

Piosenki Stanisława Staszewskiego wykonają:
Ignacy Czekalski i Dariusz Byczkowski

Gościnie wystąpią:
Zuzia Bartczak, Mateusz Dwornik, Piotr Kasztelan, Sylwester Pikor, Radek Pilarz i Łukasz Rosiński

Fragmenty prozy Adama Boberskiego z tomów „Zapiski zmarłego w domu” i „Do końca śmierci” czyta autor
To jest "lo-fi" (bez grafiki) wersja naszego forum. Aby przejść do pełnej wersji kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.
karl.katowice.pl glej.elblag.pl certyfikat energetyczny stomatolog alexandra stan lollipop wrzuta