Krzysiek
3.06.2008, 15:37
Ma ktoś numer do Krzyska chciałbym z nim zabrać się w piątek do Leśnicy na Rajd. Mogę po 8:00 już jechać, wolne załatwione wszystkie sprawy załatwiłem w poniedziałek mam piątek wolny.
CYTAT (Krzysiek @ 3.06.2008, 16:37)
Ma ktoś numer do Krzyska chciałbym z nim zabrać się w piątek do Leśnicy na Rajd. Mogę po 8:00 już jechać, wolne załatwione wszystkie sprawy załatwiłem w poniedziałek mam piątek wolny.
Ja znam,*********
Teraz wszyscy znają
CYTAT (Slivker @ 4.06.2008, 16:37)
To ja blondynka,ufarbowałam się ,ale i tak zawsze się wyda!Nigdy więcej tego nie zrobię,Krzyś mi wybaczył więc wy też możecie.Tak mnie swędzą paluszki...ale już naprawiłam swój
błąd
...ale tam...
postępy i tak duże, sądząc z formatu czcionki
zawsze można użyć opcji PW i nie będzie kłopotu
a blondynki są ok
CYTAT (Slivker @ 4.06.2008, 19:06)
a blondynki są ok

zgadzam sie

gdyby nie blondynki swiat bylby szatynowo - brunatny
CYTAT (lemi @ 5.06.2008, 10:42)
zgadzam sie

gdyby nie blondynki swiat bylby szatynowo - brunatny
A rude? Zapomnieliście o rudzielcach! Podobno są ...
CYTAT (Bianka @ 5.06.2008, 21:09)
A rude? Zapomnieliście o rudzielcach! Podobno są ...

...poza konkurencja
CYTAT (lemi @ 6.06.2008, 12:21)
...poza konkurencja

...że też nie ma sposobności przekonać się organoleptycznie... ech...
A tak poważnie to proponuję przerwać ten wątek, bo coś mi się wydaje, że idzie w niepożądanym na forum kierunku, więc proszę o wybaczenie, ale dwuznaczne posty zostaną usunięte już wkrótce. PozdrawiamI przypominam, że temat w którym się tu coś wyrabia ma nazwę: Zaproszenia na wyjazdy klubowe 2008
janek83423
6.06.2008, 14:54
Jacku,zanim zamkniesz ten niewatpliwie ciekawy temat proponuje przerzucic go do "sekcji barowej".Oczywiscie zainteresowane panie zapraszamy!!!
Wy sobie tutaj wirtualnie debatujecie o kolorach włosów... a kobieta wam koledzy zawróciła w głowie na tyle, że zamiast się skupić na temacie, to nie czytacie komunikatów prezesa... nie czytacie kalendarza, wydzwaniacie z samego rana do prezesa i spać mu nie dajecie...
1. wycieczka Via Regia nie odbędzie się
2. w sobotę jest w kalendarzu inna pozycja jednodniowa - Rutki!
3. prezesa nie będzie, bo jedzie tam gdzie Bianka
CYTAT (Andrzej @ 6.06.2008, 16:10)
Wy sobie tutaj wirtualnie debatujecie o kolorach włosów... a kobieta wam koledzy zawróciła w głowie na tyle, że zamiast się skupić na temacie, to nie czytacie komunikatów prezesa... nie czytacie kalendarza, wydzwaniacie z samego rana do prezesa i spać mu nie dajecie...
1. wycieczka Via Regia nie odbędzie się
2. w sobotę jest w kalendarzu inna pozycja jednodniowa - Rutki!
3. prezesa nie będzie, bo jedzie tam gdzie Bianka

Upiekłam drożdżaka z truskawkami...

,Krzyś godzinę temu był w Zdzieszowicach, ja dojadę jutro.Zrobiłam sobie odblaskowe sandały!Do zobaczenia
Andrzej
11.06.2008, 11:53

Zgodnie z życzeniem zakładam temat dla sekcji
CYTAT (Andrzej @ 11.06.2008, 11:53)

Zgodnie z życzeniem zakładam temat dla sekcji

W imieniu swoim, jak rowniez aktywnych czlonkow sekcji pragne podziekowac za szybkie zalatwienie sprawy.
Andrzej
11.06.2008, 12:39
CYTAT (lemi @ 11.06.2008, 12:14)
W imieniu swoim, jak rowniez aktywnych czlonkow sekcji pragne podziekowac za szybkie zalatwienie sprawy.
Szybciej by było jakbyście sobie sami założyli... to naprawdę nietrudne!

;P
CYTAT (Andrzej @ 11.06.2008, 12:39)
Szybciej by było jakbyście sobie sami założyli... to naprawdę nietrudne!

;P
...wlasnie sobie zalozylismy, ze najlepiej bedzie jak nam ktos zalozy
janek83423
13.06.2008, 15:47
CYTAT (lemi @ 11.06.2008, 13:10)
...wlasnie sobie zalozylismy, ze najlepiej bedzie jak nam ktos zalozy

KONTO !!! mozemy miec wysokie rachunki za co nie ponosimy odpowiedzialnosci!
janek83423
18.06.2008, 21:24
tekst piosenki Rowerek - Paweł Kukiz & Piersi
Tato kup rowerek,
rowerek ma Felek,
Basia i Kacperek.
...śmiech taty...
Tato chce rowerek
taki jak ma Felek,
Jasio i Andrzejek.
...śmiech taty...
Tato patrz rowerek
taki jak ma Felek,
Krysia i Pawełek.
...śmiech taty...
Tato kup rowerek,
taki jak ma Felek,
Ania i Bożenka.
Ja nie mam rowerka
Daj mi dziecko spokój
Idź posprzątaj pokój
Ty jesteś wariatka,
tak jak twoja matka.
A taki rowerek
niech ci kupi Felek,
albo tatuś Felka.
Nie dam ci rowerka.
...płacz dziecka...
Tato nie dał mi rowerka,
przechlał auto w domu Felka.
Wrócił rano bez pieniędzy
i powiedział: Jestem nędznik!
Mama się zdenerwowała
tatusiowi w buzię dała.
W tedy tatuś tuż o zmroku,
poszedł gdzieś i mamy spokój
robert_o4
19.06.2008, 19:13
CYTAT (janek83423 @ 18.06.2008, 21:24)
tekst piosenki Rowerek - Paweł Kukiz & Piersi
Tato kup rowerek,
rowerek ma Felek,
Basia i Kacperek.
...śmiech taty...
Tato chce rowerek
taki jak ma Felek,
Jasio i Andrzejek.
...śmiech taty...
Tato patrz rowerek
taki jak ma Felek,
Krysia i Pawełek.
...śmiech taty...
Tato kup rowerek,
taki jak ma Felek,
Ania i Bożenka.
Ja nie mam rowerka
Daj mi dziecko spokój
Idź posprzątaj pokój
Ty jesteś wariatka,
tak jak twoja matka.
A taki rowerek
niech ci kupi Felek,
albo tatuś Felka.
Nie dam ci rowerka.
...płacz dziecka...
Tato nie dał mi rowerka,
przechlał auto w domu Felka.
Wrócił rano bez pieniędzy
i powiedział: Jestem nędznik!
Mama się zdenerwowała
tatusiowi w buzię dała.
W tedy tatuś tuż o zmroku,
poszedł gdzieś i mamy spokój
Janek ,a gdzie melodia
Andrzej
19.06.2008, 20:07
Melodia ze słowami - 2 w 1
http://myself4u.wrzuta.pl/audio/816O34aFT8...pawel_-_rowerekBTW wiecie skąd jest Paweł Kukiz?
robert_o4
19.06.2008, 20:40
BTW wiecie skąd jest Paweł Kukiz?
[/quote]
Owszem.Z Niemodlina, a teraz mieszka w Łosiowie na górce
Cześć ,dziś będzie gorąco,zabieram kostium kąpielowy, a wy?W Jelczu jest fajny staw i można popływać.Gracjan słyszał ,że są tam piranie ale co tam.Ja mam ochotę na kąpiel!!!
janek83423
22.06.2008, 09:40
Żałuje,że mnie dzisiaj nie będzie.Beata ma kostium a ja go nie zobaczę.Proszę niech ktoś jej zrobi parę fotek.
Ja też żałuję ,że Ciebie nie było!Pytałam o Ciebie ...Dziś oprócz mnie w strojach była jeszcze Ewa i Tereska,kąpałyśmy się a potem były zdjęcia.Więc sobie pooglądasz ale to oczywiście nie to samo..
janek83423
22.06.2008, 21:15
Beatko!czulem takie mrowienie,to byłas ty?
Oczywiście, że Ja! A któżby inny?
janek83423
23.06.2008, 20:37
Fotki są bardzo oryginalne,ale Beatko dlaczego ja nie mam Twojego numeru telefonu?
A po co Ci mój numer?Jako bliski sąsiad możesz mnie odwiedzić a nie dzwonić!
Andrzej
25.06.2008, 17:01
Krzyś! Ty się lepiej szybko zaloguj, bo tu się zaczyna dziać....
janek83423
26.06.2008, 20:30
Oj,Andrzeju!Ty jak ten przysłowiowy pies ogrodnika. Ta stronka ma taki specyficzny charakter i tu się musi dziać,tym bardziej po sąsiedzku!
janek83423
26.06.2008, 20:32
Beatko,czuje sie zaproszony! Ale mam wrażenie,za jestesmy obserwowani!
Andrzej
27.06.2008, 14:57
To ja podam swój numer, a nóż się przyda ;-P lepiej plotkować mniej publicznie.

4489911
P.S. Jak ktoś ma mój numer telefonu stacjonarnego, to niech sobie go skreśli. Wyrzuciłem telefon domowy.
Chyba powinnam zainstalować sobie GG!?
Takie upały, a w barze nikt nie przesiaduje!

Zimne piwo zmroziło cieplejsze uczucia czy co...a może trzeba zacząć nowy temat?
janek83423
4.07.2008, 10:04
Ostatnio odmowilas nam swojego towarzystwa,poczulismy sie odrzuceni!zawiedlismy sie na tak dobrze zapowiadajacej sie czlonkini naszej sekcji.Majac nadzieje,ze Ty bedziesz, sam prezes klubu zaszczycil nas swoja obecnoscia.Wiesz jak sie czulismy?Ja osobiscie odczulem to najgorzej i jestem na zwolnieniu lekarskim{taki wrazliwy juz chlopczyk jestem].
Przestraszyłam się! Po rajdzie, nie dysponowałam zbyt dużą kwotą pieniędzy a ktoś tam coś mówił o potrzebie wkupnego sięgającego 100zł!
Ale nic straconego, po następnej wycieczce zapraszam na piwo.
Mam nadzieję, że ta choroba to nic poważnego ale jakby co to mogę Cię pielęgnować...
janek83423
6.07.2008, 11:02
Obiecanki -cacanki a głupiemu....! ale jak moglas uwierzyc w jakies glupie
100zl? Nawet nie ma koniecznosci pic piwa.Przypomnij sobie kto to wymyslil te bajeczke,stanie przed sadem i zarzadamy rekompensaty!Oczywiscie zaproszenie na piwo przyjete a o pielegnacji porozmawiamy bo tutaj cos czuje sie niepewnie.
pozdrawiam i zycze milej wycieczki.
Halo! Jest tu kto? Michał będzie pił piwo w Bawarii, a my co? Zamawiać piwo po hiszpańsku też potrafi! W sobotę niestety pracuję ale w niedzielę będę na wycieczce a potem zapraszam na kufelek albo dwa...
janek83423
11.07.2008, 21:46
Jestem,jestem!bedzie dobrze,kazdy placi za siebie!
To mi się podoba

browarek w doborowym towarzystwie
janek83423
12.07.2008, 15:14
Na wycieczke nie moge pojechac ale to nie znaczy ,ze opuszcze browarka i towarzystwo!prosze o kontakt:kto,gdzie i z kim!
dziekuje za uwage i polecam sie.
janek83423
18.07.2008, 16:57
Myslalem,ze ktos opisze jak to w wyjatkowo licznej grupie odbyla sie kolejna
sesja sekcji barowej.Osobiscie bylem w szoku,jak w"cywilkach" dotarlem do Herbowej a tam az gesto.Jako,ze przywolany przyszedlem ostatni, musialem sobie dobrac krzeslo z sali bo na laweczkach nie bylo miejsca.Atmosfera bardzo serdeczna,nawet strugi deszczu nie popsuly nam humoru, jedynie nas lekko rozdzielily bo musielismy uciekac spod parasoli.Ale taki deszcz tez ma swoj urok.
Kto robil zdjecia?
Andrzej
18.07.2008, 21:46
Cześć Jasiu, to my Pieczonki. Jutro wybieramy się na wycieczkę a Ty? Pogoda ma być słaba ale co tam jedziemy...a kostium zabrać?
Pozdrowienia od Ali i Darka
janek83423
27.07.2008, 15:58
Witaj "Pianka",chyba sie spoznilem z odpowiedzia o cały tydzien,ale to przez to,ze mialem bardzo powazna awarie komputera.Mam nadzieje,ze juz go nie wzruszy zaden temat,w stroju czy bez,itd,itp.Jest podrasowany i powinien wiecej wytrzymac.Co sie dziwic elektronice,sam wlasciciel jest bardzo wrazliwym czlowiekiem i tez sie psuje.Dzisiaj nigdzie nie pojechalem z powodow calkiem prywatnych,nie wiem czy sekcja barowa bedzie dzisiaj aktywna.Ja moze pod wieczor szurne sie gdzies na rowerku-sam.pa pa,do uslyszenia i do zobaczenia.
janek83423
3.08.2008, 21:55
Sekcja barowa bardzo sie cieszy,ze Krzysiu szybko dochodzi do zdrowia i formy.Szkoda,zalujemy,ze nie bylo WAS we Wroclawiu.Bylismy aktywni,
pozdrawiam i do szybkiego zobaczenia.
janek83423
4.08.2008, 10:51
Uwaga! Sekcja barowa czynna 24 h-jestem na urlopie!!!
janek83423
9.08.2008, 21:03
Dzisiaj dołączyła nowa członkini,umiała się zachować.Jednogłośnie została przyjęta w szeregi sekcji barowej.Gratuluje i życzę owocnej współpracy.
janek83423
10.08.2008, 19:34
Ludzie!tu dzieją się cuda!Facet za 100 wycieczek dostal w nagrodę znaczek i sam normalnie chciał się zrujnować.Sam nas zaprosił prawie do domu,prawie ugościl,było prawie milo.Jest to wzór i przykład prawie godny naśladowania!
Szkoda tylko,że wszyscy nie mogli w tym uczestniczyc ale kolega dobrze się orientuje kto jest ważny i kogo zapraszac.Dziękujemy i pozdrawiamy.
To jest "lo-fi" (bez grafiki) wersja naszego forum. Aby przejść do pełnej wersji
kliknij tutaj.