Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekipa BikeTripa szuka nowych towarzyszy ;)
Forum Turystów Kolarzy > Turystyka rowerowa > Na każdy temat
Anonymous
oto nasza strona

www.biketrip.prv.pl

jesli ktos bylby zainteresowany np najblizsza wypawa wokol Baltyku (obijajac na Sankt Pietetierburg i pozniej w Norwegii na Oslo) to zapraszamy.

Zapraszamy rowniez to zapoznania sie z relacja z ostaniej wyprawy przez Alpy do Rzymu i spowrotem (juz przez Szwajcarie).

pozdr
Anonymous
A mógłbyś podać dokładniej trasę? Ile dni należy przeznaczyć na tę wycieczkę?
Anonymous
Zawsze planujemy trase na ostania chwile, a i tak ja pozniej modyfikujemy... najlepiej chyba dobierac przejazd juz w drodze z mapa w reku ;-) . jak bedziemy wiedziec cos wiecej to napewno wrzucimy to na strone. a ile wiemy? to moze cytat
Najbliższa wakacyjna wyprawa rowerowa ma wieźć przez Rosję, Litwe, Łotwe, Estonie, Rosję (Sankt Pietierburg), Finlandię, Szwecję, Norwegie (Oslo), Danię, Niemcy i spowrotem do Polski. W tej chwili jeszcze nie mamy ustalone nic więcej, wiemy jedynie, że musi nam się udać.

w miare mozliwosci nie chcemy ciagle jechac gladziutkim asfaltem:)

Ile dni należy przeznaczyć na tę wycieczkę?
chciales powiedziedz ile miesiecy laugh.gif ) tak na powaznie to okolo dwoch*

No i przedzial wiekowy jest dla nas wazny (sprawa zgrania grupy) ja wiem? jakies 16 do 20kilku lat, plec nie ma znaczenia biggrin.gif )

wiecej info o nas http://www.biketrip.prv.pl

pozdr

M4riush

* ostanio przez Alpy do Rzymu i spowrotem przez Szwajcarie wyrobilismy sie w 26 dni co dalo srednio okolo 140 km dziennie...
Anonymous
* ostanio przez Alpy do Rzymu i spowrotem przez Szwajcarie wyrobilismy sie w 26 dni co dalo srednio okolo 140 km dziennie...

a cha... predkość i przejazd zawsze dostosowuje sie do grupy.. a, ze akurat grupa byla jaka byla to tempo dosc dobre udalo sie utrzymac ;-)

to tak zeby sie nikt nie przerazil... i tak srednio wychodzi lekko powyzej 20 km/h
Andrzej
Wychodzi tym razem, lbez zakrętów 80 km dziennie.
Anonymous
Wychodzi tym razem, lbez zakrętów 80 km dziennie.

a co ma do tego linia prosta? samolotem nie latamy ;-) wyszlo nam lekko ponad 3700 km w 26 dni
Anonymous
A ja sie wybieram w lipcu dookola Polski. Jakbyscie byli zainteresowani to piszcie: tth@poczta.fm 8)
To jest "lo-fi" (bez grafiki) wersja naszego forum. Aby przejść do pełnej wersji kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.
studium policealne gdańsk mecyja.elblag.pl inteligentne budynki wiocha.tychy.pl kurs maturalny matematyka gdańsk