Propozycje Wycieczek Na 2010 Rok, Liczy sie kazdy pomysl!
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Propozycje Wycieczek Na 2010 Rok, Liczy sie kazdy pomysl!
| aisak74 |
9.04.2010, 07:59
|
![]() Stały bywalec ![]() ![]() ![]() Postów: 244 Skąd: Brzeg Ostrzeżenie: (0%)
|
Mam pytanie w związku z jutrzejszymi obchodami Bitwy Małujowickiej, czy spotykamy się tak jak zwykle o 10.00 pod Ratuszem?
Bo na stronach Starostwa widnieje taka informacja: CYTAT „Na przełaj” – spotkanie o godz. 13.00 (boisko w Małujowicach) -------------------- Rower jest wielce OK. Rower to jest świat!
|
| robert_o4 |
9.04.2010, 19:57
|
|
Stały bywalec ![]() ![]() ![]() Postów: 218 Ostrzeżenie: (0%)
|
Wyjście osób idących pieszo jest o 10.00 i wyjazd rowerzystów też jest o 10.00 spod ratusza.Taką informację podał mi Janek.
|
| ejko |
9.04.2010, 20:23
|
|
Dyskutant ![]() ![]() Postów: 64 Ostrzeżenie: (0%)
|
Zgodnie z kalendarzem na jutro mamy zaplanowane zwiedzanie ciekawych obiektów w Psarach i obchody bitwy pod Małujowicami.
Proponuje spotkać się o 10 pod ratuszem, pojechać do Psar a następnie na godzinę 13 do Małujowic. |
| andrzejs2026 |
13.04.2010, 11:17
|
|
Dyskutant ![]() ![]() Postów: 42 Ostrzeżenie: (0%)
|
1/ W zeszłym sezonie zaplanowane były 2 wycieczki do kamieniołomu Rutki. Z wycieczki majowej nie mogę znależć relacji ,więc podejrzewam ,że jej nie było, a w jesiennej trzeba było skrócić trasę , bo mocno wiało. Czy można byłoby zorganizować wycieczkę do kamieniołomu na koniec lipca lub początek sierpnia ? Kilku klubowiczów i kandydatów chętnie by tam się wybrało.
Brzeg-Michałowice-rezerwat "Kokorycz"-Radoszowice-kamieniołom Rutki-Tarnica-Głębocko-Lipowa-Wierzbnik-Przylesie Dln.-Pępice-Brzeg ok.60 km 2/ W czerwcu ma być otwarty Dino Park w Krasiejowe. To też niezrealizowana wycieczka z tamtego roku. Opole-Turawa-Ozimek-Krasiejów-Opole ok.50 km (dojazd i powrot z Opola pociągiem ) |
![]() ![]() ![]() |
| Mapa tematów forum | Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 4.09.10 - 03:57 |