52 Centralny Zlot Turystów Kolarzy
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
52 Centralny Zlot Turystów Kolarzy
| Piotr Wójcik |
18.06.2003, 09:31
|
|
Stały bywalec ![]() ![]() ![]() Postów: 164 Skąd: Rybnik, KTK "Sokół" Radlin Ostrzeżenie: (0%)
|
W Karcie uczestnika trzeba określić czy chce się koszulkę czpeczkę itd.
Czy to znaczy że jak przyjadę na mijsce to już ni będzie możliwości kupna koszulki ?? I to samo dotyczy noclegów?? |
| Mirek |
18.06.2003, 12:15
|
![]() Wieczna papla ![]() ![]() ![]() ![]() Postów: 339 Skąd: Tychy |
przeważnie wszystkie gadżety są dostępne w jakiejś tam ilości podczas zlotu, przynajmniej tak było na kilku ostatnich centralnych, na których byłem.
Jeśli chodzi o noclegi to chyba sprawa jest oczywista: noclegi należy zamawiac wcześniej gdyż jak przyjedziesz wszystkie moga juz być zajete. wyjatkiem pewnie jest pole namiotowe. ale z tymi pytaniami powinienes udac się do organizatora zlotu. na www.bieszczady.pl jest regulamin zlotu i adres e-mail organizatora (odpisuje na emaile, sprawdzałem!) |
| Piotr Wójcik |
18.06.2003, 13:43
|
|
Stały bywalec ![]() ![]() ![]() Postów: 164 Skąd: Rybnik, KTK "Sokół" Radlin Ostrzeżenie: (0%)
|
Dziękuję za odpowiedź - dla mnie jest wystarczająca
|
19.08.2003, 11:56
|
|
|
|
Już po zlocie, proponuję uczestnikom imprezy dyskusję na temat jego organizacji i obsługi.
|
| Mirek |
19.08.2003, 13:13
|
to był najgorszy zlot od niepamiętnych czasów ;-) organizacja tragiczna i impreze uratowały tylko piekne widoki, ładne trasy i jak zawsze przyjemność z jazdy której nikt nie może mi odebrac ;-)
więcej szczegółów wkrótce na stronach Ekspedycji i w Informatorze. |
| Khe |
23.08.2003, 23:07
|
|
Nowy ![]() Postów: 15 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%)
|
organizacja ... no niezbyt dobra, w biurze zlotu malo co wiedzieli ( a moze za trudne pytania zadawalem ;-) ) no i kto wymyslil to polozenie "pola namiotowego"? Fakt widoczki fajne ale zeby po jezdzie musiec sie jeszcze wdrapywac na ta gore i to zeby bylo ciekawiej czym wyzej tym stromiej ... tak przy okazji nie znalazl ktos tam moich pluc?, chyba je wyplulem przy ktoryms podjezdzie ;-) :mrgreen:
|
10.10.2003, 11:25
|
|
|
|
Sa gdzies umieszczone zdjecia w internecie?
|
| Mirek |
14.10.2003, 11:20
|
beda za kilka dni na ekspedycji i ktkol. mam nadzieje, z ejuz jutro zloze meble, wstawie komputer (od kilku tygodni mam totalny remont mieszkania, doslownie wymiana wszystkiego...) i podlacze wszystkie potrzebne akcesoria ;-)
|
1.01.2004, 19:35
|
|
|
|
Kochani.
Uważam, że 52 Centralny Zlot Turystów Kolarzy był świetny, ogrganizatorzy wykazali się bardzo dobrymi pomysłami. Lokalizacja pola namiotowego była bardzo odważna i bardzo ryzykowna. Na szczęście pogoda dopisała. Szkoda, że niektórym uczestnikom brakło wyobraźni i nie pomogło zebrane doświadczenie. Tadek |
| Mirek |
2.01.2004, 10:57
|
optymista ;-)
|
| Khe |
5.01.2004, 00:10
|
|
Nowy ![]() Postów: 15 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%)
|
hehhe dobrymi pomyslami ... np. jak zrobic zeby poprawic choc troszke humor uczestnikom -> napisac na tabliczce ze oplata za prysznic 1 zl a potem zrezygnowac z tego pomyslu ( powiedzmy ze dobrowolnie ;-) ) i niech sie ludzie ciesza ;-)
... ale jezdzilo sie fajnie :mrgreen: |
![]() ![]() ![]() |
| Mapa tematów forum | Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 8.02.12 - 03:37 |