Informator ZG PTTK
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Informator ZG PTTK
| Mirek |
16.04.2003, 18:36
|
![]() Wieczna papla ![]() ![]() ![]() ![]() Postów: 339 Skąd: Tychy |
macie juz może marcowy numer Informatora? bo słyszałem, że niby już od dawna jest rozsyłany aja nadal go nie dostałem... w zeszłym rogu nie dostałem w sumie 4 numerów, po interwencji u Balickiego dostalismy tylko 2 zaległe numery... 2 inne do dzisiaj nie zostały dostarczone.. zastanawiam się jak mozna robic taka kiche i jeszcze brać za to pieniądze...
|
| Roman Żyła |
17.04.2003, 14:23
|
|
Stały bywalec ![]() ![]() ![]() Postów: 167 Skąd: Siemianowice Śląskie Ostrzeżenie: (0%)
|
I owszem do Klubu Turystyki Kolarskiej "Swobodni" PTTK Siemianowice Informator dotarł na początku kwietnia (jak do tej pory przychodzi dość regularnie ale przychodzi). Inna sprawa, że są tam głównie informacje jeszcze z wcześniejszych miesięcy bo najwięcej wiadomości z lutego (przynajmniej to co ja przesyłałem do Informatora w lutym jest zamieszczone w wydaniu, a to co przesłałem w marcu tego nie ma i liczę tylko na to, że pojawi się to w kwietniowym numerze).
|
| Mirek |
18.04.2003, 10:26
|
czyli kolejny raz zostalismy bez informatora... chyba bedę musiał poprosił Andrzeja o skanowanie mi nowych numerów i podsyłanie na e-mail, będę sam sobie drukował ;-) Cóż mam począć, skoro wielokrotnie interweniowalismy w tej sprawie...? nie mówiąc juz o tym, że moich materiałów wysłanych w okolicach 15 stycznia nie ma do dzisiaj w INF... ;-) a później odejmuja nam punkty w konkursie na najlepszy klub. na szczęście w tym roku jest inne zadanie specjalne więc w zasadzie informatora można olać...
|
18.04.2003, 21:28
|
|
|
|
:sleeping: Mnie już Informator dawno olał.
Nie dostałem jeszcze ani jednego od nowego redaktora. Chyba mieszkam za daleko. Na mój e-mail redaktor nie odpowiedział. |
| Tigris |
18.04.2003, 21:32
|
![]() Stały bywalec ![]() ![]() ![]() Postów: 109 Skąd: SL/W Ostrzeżenie: (0%)
|
Niestety, to nie wypowiedź nowego gościa na naszej stronie.
To była moja wypowiedź. Wypadłem z zalogowania. -------------------- |
| Mirek |
19.04.2003, 10:02
|
Chciałbym poinformowac, że własnie dzisiaj 19 kwietnia dostałem kwietniowy (313) numer Informatora. Marcowego nadal nie mam i chyba juz nie będę miał... ;-)
jesli chodzi o maile to redaktor nie odpisuje na żadne maile. setki razy prosiłem o odpowiedź i nic... co więcej na ostatnim posiedzeniu zobowiązał sie odpowiadac wszystkim na maile. Jak widać cosik nie wyszło... |
| Roman Żyła |
28.04.2003, 08:46
|
|
Stały bywalec ![]() ![]() ![]() Postów: 167 Skąd: Siemianowice Śląskie Ostrzeżenie: (0%)
|
Do naszego klubu również dotarł już kwietniowy numer informatora, niestety bez wydrukowanych tekstów wysłanych przez nasz klub.
|
| Andrzej |
28.04.2003, 13:44
|
![]() Gada, gada i gada... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Postów: 1,653 Skąd: Brzeg nad Potokiem Kościelnym |
Być może moja to wina, bo mój tekst ukazał się i w numerze marcowym i w kwietniowym (ten sam). To pewnie dalego Wasze się nie zmieściły. :-( Sorry.
|
![]() ![]() ![]() |
| Mapa tematów forum | Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 8.02.12 - 03:26 |