Giełdy Rowerowe, okolice Katowic
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Giełdy Rowerowe, okolice Katowic
| wjagus |
26.07.2005, 14:39
|
![]() Dyskutant ![]() ![]() Postów: 57 Ostrzeżenie: (0%)
|
Od kilku godzin szukam jakis targów rowerowych w Katowicach, Mysłowicach i okolicach (
-------------------- ![]() |
| Piotr Rościszewski |
26.07.2005, 18:22
|
|
Stały bywalec ![]() ![]() ![]() Postów: 237 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%)
|
Cierpisz na lenia internetowego?
Wpisujesz w Google hasło: targi rowerowe Katowice i wyskakuje: http://bike.mtk.katowice.pl/ i wszystko jasne. Nic dodać, nic ująć. |
| wjagus |
27.07.2005, 12:49
|
![]() Dyskutant ![]() ![]() Postów: 57 Ostrzeżenie: (0%)
|
Suchajcie, powaznie szukałem takiej stronki jakies 3 godziny i znajdowałem same badzieiwa
Dziekuje Piotrkowi za pomoc! Jak zwykle mi pomógł Ale szczerze mówiąc myślałem, że targi rowerowe są tak jak samochodowe - przez cały rok, a nie przez weekend Jeszcze raz dziękuję za pomoc. -------------------- ![]() |
| Piotr Rościszewski |
27.07.2005, 20:11
|
|
Stały bywalec ![]() ![]() ![]() Postów: 237 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%)
|
Sam się zdziwiłem, że te targi jeszcze istnieją. Miały paść ostatecznie w ubiegłym roku, bo było mało wystawców i jeszcze mniej zwiedzających. Trzy razy byłem na imprezie towarzyszącej targom rowerowym, czyli na seminarium dotyczącym ścieżek rowerowych i ani razu nie zdążyłem zobaczyć wystawy. Może dotrę w tym roku.
|
| mickers |
5.10.2005, 14:21
|
|
Nowy ![]() Postów: 22 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%)
|
a czy sa na Śląsku jakies giełdy z uzywanymi rowerami? słyszalem coś o giełdzie z kolarzówkami gdzieś w Mysłowichach, prawdpodobnie koło giełdy samochodowej. Czy ta giełda rzeczywiscie tam jest, czy znacie moze jakies inne?
-------------------- Government must help to eliminate cars so that bicycles can help to eliminate government
|
![]() ![]() ![]() |
| Mapa tematów forum | Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 8.02.12 - 03:38 |