Mysłowice! +++ Propozycja +++, Propozycja dotycząca stworzenia...
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mysłowice! +++ Propozycja +++, Propozycja dotycząca stworzenia...
| wjagus |
18.05.2005, 16:32
|
![]() Dyskutant ![]() ![]() Postów: 57 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam!
Słowa kieruję do wszystkich Mysłowiczan (śląskie). Jak narazie w Mysłowicach nieznalazłem jakiejś profesjonalnej grupy kolarskiej. Moja propozycja brzmi: Załóżmy swoją grupę !!! Kontakt: gg: 4596737 email: wjagus@interia.pl Zapraszam również na mój czat. Oto adres: http://www.polchat.pl/chat/?room=Kolarstwo...rowery.z.net.pl +++ oczywiście dotyczy on kolarstawa +++ -------------------- ![]() |
| Piotr Rościszewski |
18.05.2005, 23:50
|
|
Stały bywalec ![]() ![]() ![]() Postów: 237 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%)
|
Jak rozumiesz słowo "profesjonalna"?
Jednym słowem chcesz zarabiać na jeżdżeniu? |
| wjagus |
19.05.2005, 13:55
|
![]() Dyskutant ![]() ![]() Postów: 57 Ostrzeżenie: (0%)
|
CYTAT (Piotr Rościszewski @ 18.05.2005, 23:50) Moze narazie nie zarabiać. Ale np. jeździć na BikeMaratony jako zarejestrowana grupa. Chodzi mi oto, aby najpierw się pokazać ludziom własnmie najakis większych imprezach. Mniej więcej w ten sposób zaczęło dwóch kolarzy z grupy Discovery Chanel - młodzi, przyjechali na jeden z większych rajdów we Włoszech i dostrzegł ich gostek, który właśnie obracał się grupach kolarskich. Coprawda może nie trafię (a raczej napewno) do Discovery czy Quick Step ale może jakieś mniejsze polskie grupy to dostrzegną. A co do kasy to jeszcze sie pomysli [mysle o czyms w rodzaju reklamy]. Wiem, że to trochę walnięty pomysł, ale od czegoś trzeba zacząć. -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
| Mapa tematów forum | Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 8.02.12 - 04:06 |