Byli Członkowie Wkk "kinowa"
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Byli Członkowie Wkk "kinowa"
| Gość_Dorota Topolska-Wojtkowiak_ |
31.03.2005, 13:56
|
|
Unregistered |
Hej!
Czy zaglądają tu jeszcze byli członkowie klubu turystyki rowerowej "KINOWA" z Warszawy? Co się z wami dzieje? Co u was słychać? Odezwijcie się! Moje czasy świetności - działalności w klubie to 1985-1995 i ten okres wspominam najlepiej... Potem nastapiła przerwa "macierzyńska" i teraz szukam starych znajomych ze szlaku, nie tylko z Warszawy, ale i Gniezna, Wałcza, Konina, ... |
| Damian |
12.02.2006, 16:50
|
|
Unregistered |
CYTAT (Gość_Dorota Topolska-Wojtkowiak_ @ 31.03.2005, 13:56) Hej! Czy zaglądają tu jeszcze byli członkowie klubu turystyki rowerowej "KINOWA" z Warszawy? Co się z wami dzieje? Co u was słychać? Odezwijcie się! Moje czasy świetności - działalności w klubie to 1985-1995 i ten okres wspominam najlepiej... Potem nastapiła przerwa "macierzyńska" i teraz szukam starych znajomych ze szlaku, nie tylko z Warszawy, ale i Gniezna, Wałcza, Konina, ... Cześć Dorotko! ciekaw jestem, czy znajdziesz odpowiedź na swojego posta, co u Ciebie słychać? Wiesz, że byłem prezesem Kinowej przez jakiś czas? Pozdrawiam Damian |
| endrju |
23.02.2006, 12:17
|
|
Nowy ![]() Postów: 8 Ostrzeżenie: (0%)
|
Z tego co wiem to "Wektor" i "Kinowa" maja swoje spotkania w czwartki po poludniu przy ul Podwale 23 (Oddzial Stoleczny).
|
![]() ![]() ![]() |
| Mapa tematów forum | Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 8.02.12 - 03:42 |