info o PTTK
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
info o PTTK
| Karol |
2.04.2004, 20:29
|
|
Nowy ![]() Postów: 9 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%)
|
Czy i jak można się zapisać do Pttk i jakie wiązą się z tym koszty?
|
| Mirek |
4.04.2004, 15:53
|
![]() Wieczna papla ![]() ![]() ![]() ![]() Postów: 339 Skąd: Tychy |
czy mozna? mozna.
jakie koszty? roczna składka, dokładne koszty na www.pttk.pl bodajże ulgowa 14 zl, ale nie daje glowy... sprawdz na stronie pttk. |
| Andrzej |
4.04.2004, 20:19
|
![]() Gada, gada i gada... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Postów: 1,653 Skąd: Brzeg nad Potokiem Kościelnym |
Panie Adminie Ekspedycji! :idea:
Jakby Pan poczytał kiedyś Ekspedycję, to by Pan wiedział, że wysokości składek są w Ekspedycji podane, tu: http://www.ekspedycja.gronie.org/wklubach/...co=wiecej&id=40 Czy można się zapisać? Można. Tylko po co? :oops: |
| Mirek |
5.04.2004, 14:38
|
a czytałem, czytałem... tylko nie notuje takich niepotrzebnych informacji... jak bede potrzebował to w 10 s sobie taka znajdę... ;-)
a co do tego czy mozna sie zapisać: |
| Karol |
5.04.2004, 18:08
|
|
Nowy ![]() Postów: 9 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%)
|
Dzięki. Właściwie to już wszystko wiedziałem w sobotę w południe.
|
15.06.2004, 18:07
|
|
|
|
Witam serdecznie, mam prosbe , jestem w trakcie pisania pracy dyplomowej na o temacie Multimedialny projekt szlaku rowerowego
i mam taki rozdzial (mam miec z inicjatywy promotora) zasady wytyczania szlakow rowerowych ale i nie tylko rowerowych.... Cz moze mi ktos podsunac jakis material o tym, bardzo prosze Dzieki wielkie pozdrawiam |
15.06.2004, 20:13
|
|
|
|
Ja taką informację (tzn. link) mogę Ci sprzedać. Sugeruję, cenę 5 zł, chyba, że ktoś będzie chciał Ci sprzedać taniej.
P.S. Jak zarobię, to odstąpię 20 % autorowi strony. Ci co już dyplom (gimnazjalisty? czy szkólki niedzielnej?) obronili, to wiedzą, że wszystkie informacje o szlakach znajdziesz u PR z KZTT:-) |
| Piotr Rościszewski |
15.06.2004, 20:20
|
|
Stały bywalec ![]() ![]() ![]() Postów: 237 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%)
|
Polecam google, z których chyba nigdy nie raczyłeś korzystać, a także stronę http://www.kztt.prv.pl
|
| Piotr Rościszewski |
15.06.2004, 20:29
|
|
|
A tak w ogóle, to "Multimedialny projekt szlaku rowerowego" jest bardzo wydumanym tematem. Brawa dla tego, kto wymyślił taką abstrakcję.
Projektowanie szlaku wymaga dobrej, wszechstronnej znajomości terenu i potrzeb turystów, a nie multimedialności. żeby przy projektowaniu korzystać z komputera, to by musiały istnieć obszerne bazy danych, a tych na razie nie ma i szybko nie będzie, bo chociaż jesteśmy w Europie, to niekiedy wydaje mi się, że bardziej pasujemy do buszu. |
15.06.2004, 23:35
|
|
|
|
Spokojnie panowie to tylko tak brzmi , nie chcialo mi sie robic na oczaskanych bialych kartkach papieru wiec robie to w formie prezentacji multimedialnej ( fotki i html
pozdrawiam |
| Piotr Rościszewski |
16.06.2004, 00:17
|
|
|
Jednym słowem kłopoty z logiką. To nie projekt jest multimedialny, tylko jego prezentacja. Tytuł ma się nijak do treści!
|
| Mirek |
16.06.2004, 10:48
|
teraz wszystko jest multimedialne wiec nie czepiajcie sie chlopaka...
|
![]() ![]() ![]() |
| Mapa tematów forum | Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 8.02.12 - 04:07 |