Dobrzy Ludzie - Ratujcie!
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Dobrzy Ludzie - Ratujcie!
| Jeż |
24.06.2009, 01:18
|
|
Nowy ![]() Postów: 2 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam Wszystkich.
Jestem totalnym laikiem a wczoraj dowiedziałam się, że żeby zdobyć stopień Harcerki Rzeczpospolitej muszę zdobyć najpierw brązową odznakę KOT. Szczerze mówiąc nie mam bladego pojęcia od czego zacząć... Od czytania regulaminów już mnie głowa boli i niestety wcale się przez to mądrzejsza nie czuję. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc. |
| Andrzej |
24.06.2009, 20:45
|
![]() Gada, gada i gada... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Postów: 1,672 Skąd: Brzeg nad Potokiem Kościelnym |
CYTAT (Jeż @ 24.06.2009, 00:18) Witam Wszystkich. Jestem totalnym laikiem a wczoraj dowiedziałam się, że żeby zdobyć stopień Harcerki Rzeczpospolitej muszę zdobyć najpierw brązową odznakę KOT. Szczerze mówiąc nie mam bladego pojęcia od czego zacząć... Od czytania regulaminów już mnie głowa boli i niestety wcale się przez to mądrzejsza nie czuję. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc. Z zeszytu robisz książeczkę. Odbywasz 10 wycieczek rowerem (każda minimum 15 km). Każdą wycieczkę potwierdzasz pieczątkami. To najłatwiejsze. Drugi trudniejszy etap to szukasz chętnego PTTK, który Ci ten zeszyt zweryfikuje. -------------------- rgtk.republika.pl
Maile możesz pisać na rgtk.małpa.poczta.onet.pl |
| Jeż |
24.06.2009, 22:22
|
|
Nowy ![]() Postów: 2 Ostrzeżenie: (0%)
|
CYTAT (Andrzej @ 24.06.2009, 20:45) Z zeszytu robisz książeczkę. Odbywasz 10 wycieczek rowerem (każda minimum 15 km). Każdą wycieczkę potwierdzasz pieczątkami. To najłatwiejsze. Drugi trudniejszy etap to szukasz chętnego PTTK, który Ci ten zeszyt zweryfikuje. Dziękuję zaodpowiedź. Wydaje się łatwe. Drugi etap jest "trudniejszy"? Czyżby oddziały PTTK nie były zbyt chętne do weryfikacji książeczek? |
![]() ![]() ![]() |
| Mapa tematów forum | Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 21.05.12 - 07:44 |