Darmowe Noclegi Dla RowerzystÓw, Bank informacji o darmowych noclegach dl
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Darmowe Noclegi Dla RowerzystÓw, Bank informacji o darmowych noclegach dl
| ivanVII |
9.06.2008, 11:29
|
![]() Dyskutant ![]() ![]() Postów: 36 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%)
|
Podczas wypraw rowerowych duży problem to bezpieczne zaparkowanie roweru oraz znalezienie taniego /bezpłatnego/ miejsca do spania lub rozbicia namiotu.
Wielu z nas mieszka w atrakcyjnych turystycznie regionach Kraju, stwórzmy więc ogólnopolski bank informacji o bezpłatnych parkingach i noclegach dla rowerzystów ! Osoba zgłaszająca darmowy parking lub nocleg powinna podać : miejscowość, nr GG, mail, terminy i warunki jakie może zapewnić przyjmowanym rowerzystom. Przyjazd "rowerzystów" z rowerami na dachu samochodu wykluczony ! IVAN VII Częstochowa |
| gwynbleidd |
26.06.2008, 18:58
|
![]() Nowy ![]() Postów: 4 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%)
|
Zastanawia mnie dlaczego przyjazd z rowerami na dachu samochodu jest wykluczony? Wożenie rowerów samochodem to jakaś ujma? Może autor mi powie w takim razie w jaki sposób mam pojeździć po Bieszczadach na przykład skoro mieszkam w Poznaniu i mam na to całe cztery dni urlopu? Na rowerze dojadę tam w najlepszym wypadku w ciągu trzech dni i nawet wrócić mi się nie uda na czas. A pociągiem jeździć nie lubię.... więc jeśli wezmę rower na dach i dojadę tam to jestem już pseudo rowerzystą?
|
| ivanVII |
1.07.2008, 13:06
|
|
Propozycja dotyczy wypraw rowerowych a więc rowerzystów , którzy z sakwami i namiotem całą trasę pokonują na rowerze.
Oczywiście można dojechać w atrakcyjną okolicę z rowerem na dachu samochodu,to nie jest ujma zwłaszcza jak się ma mało czasu. |
| ivanVII |
1.07.2008, 13:27
|
|
A teraz konkretnie. Moja oferta :
- Częstochowa /śródmieście, do Klasztoru 1 km/ - GG 8262772 - ivan7@onet.pl - zapraszam od 2 -23 lipca 2008 - miejsce na rozbicie namiotu w ogrodzie,altana, dostęp do łazienki, 4 osoby - mogę pomóc zwiedzić /oczywiście na rowerze/ najatrakcyjniejsze miejsca w okolicach Częstochowy |
| ivanVII |
18.07.2008, 20:38
|
|
Moja oferta ważna do 29 lipca. Zero zainteresowania moją ofertą i brak innych ofert
darmowych noclegów może wskazywać że na Forum Turystów Kolarzy jest więcej teoretyków kolarstwa niż prawdziwych turystów. Ale mogę się mylić... |
| ivanVII |
23.08.2008, 15:51
|
|
Wczoraj przyjechaliśmy z wyprawy... oczywiście rowerowej. A więc moja oferta znów
aktualna od 23 sierpnia 2008 do ... Zapraszam ! |
| ivanVII |
13.07.2009, 10:27
|
|
W ubiegłym roku zgłosiłem propozycję wymiany informacji o darmowych parkingach i noclegach dla turystów rowerowych. Mimo braku zainteresowania moją propozycją ponawiam ją i w tym roku ! Moja oferta: Mieszkam w Częstochowie, 1km od Klasztoru
oferuję miejsce pod namiot w ogrodzie dla 2-3 osób, dostęp do łazienki oraz pomoc w zwiedzeniu /oczywiście na rowerze/ okolic Częstochowy /zamki jurajskie, skałki, jaskinie/Oferta ważna do 10 sierpnia 09r. tylko dla rowerzystów ,którzy przyjadą na rowerach /sakwiarzy/. Kontakt GG 8262772 |
| trekk.osw |
24.11.2009, 10:59
|
|
Nowy ![]() Postów: 9 Skąd: ostrow wlkp Ostrzeżenie: (0%)
|
ok ivan jura k-c jest ciekawa zachowan twoj nick w razie czego
|
| ivanVII |
26.11.2009, 10:51
|
|
W tym roku też nikt nie przyjechał. Ale to mnie nie zniechęca W przyszłym roku ponowię
ofertę. Może to Forum zbieraczy odznak,poprawiaczy błędnych regulaminów i innych podobnych biurokratyzmów ? |
| ivanVII |
5.08.2010, 08:37
|
|
Ponawiam ofertę... 5-29 sierpnia 2010 r. oferuję miejsce pod namiot w ogrodzie dla 2-3 osób, dostęp do łazienki oraz pomoc w zwiedzaniu /oczywiście na rowerze/ okolic Częstochowy /zamki jurajskie, skałki, jaskinie/Oferta tylko dla rowerzystów ,którzy przyjadą na rowerach /sakwiarzy/
Kontakt GG 8262772 |
| qingjan |
9.11.2010, 08:45
|
|
Nowy ![]() Postów: 5 Ostrzeżenie: (0%)
|
archlord gold
In his latest column for MMORPG.com,archlord gold Editor Jon Wood has looked over all the stories that came out this week with a focus on MMOs. archlord gold While none jumped out immediately as a more all-encompassing story that captured the imagination of a host of readers,archlord gold one certainly caught Jon's attention: Undead Labs' Richard Foge's thought that most of today's MMOs aren't much. flyff penya Check out Jon's flyff penya thoughts about that statement and then add a few of your own on the forums. Going through this past week’s news offerings, there really wasn’t anything that stood out to grab me as the week’s biggest story. flyff penya So instead,flyff penya I turned my attention to the story that captured MY attention the most this week in the hopes that maple story mesos I’d be able to string together a few sentences that might entertain you folks this weekend. maple story mesos The story that maple story mesos I came out with and that we’ll call our Story of the Week is one that comes out of Undead Labs. maple story mesos |
![]() ![]() ![]() |
| Mapa tematów forum | Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 8.02.12 - 04:09 |