IPB

Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Drzewo · [ Standardowy ] · Linearny+

> Czy nie ogrodzą nas autostradą ?

post 28.09.2003, 13:09
Post #1

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Jestem z Gliwic i najchętniej jeżdżę w kierunku na południe i zachód. Po 5 min. jazdy żegnam asfalt którego nie znoszę i wyjeżdżam z miasta w okolicach poligonu, lub POCH-u - a potem to już tylko pola,krowy,lasy itp.
Gryzę się tylko czy żeby przeciąć nową autostradę już wkrótce nie będę skazany na długie objazdy i łykanie spalin. Czy ktoś jest zorientowany, czy przewidziano dla nas jakieś przepusty ?
Jeśli ten temat był już poruszany, lub jest na jakiejś stronce, to będę wdzięczny za link

pozdrawiam
User is offlinePM
Go to the top of the page
+Quote Post
Piotr Rościszewski
post 28.09.2003, 17:42
Post #2

Stały bywalec

-----

Jeden wiadukt będzie koło Kolonii Żernickiej na trasie rowerowej pomiędzy Sikornikiem a Żernicą, a drugi wiadukt będzie w ciągu drogi wiejskiej Ostropa - Wilcze Gardło. Koło poligonu wiaduktu ani przepustu nie będzie. Głownym celem stawiania wiaduktów są dojazdy do pól, a na poligonie raczej nic nie rośnie.
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
Piotr Rościszewski
post 28.09.2003, 17:47
Post #3

Stały bywalec

-----

Muszę dodać, że nowa autostrada ma dużo wiaduktów i przepustów. Brak przepustu przy poligonie jest wyjątkiem. Dla przykładu mają być dwa wiadukty pomiędzy Trynkiem a Bojkowem, jeden w lesie pomiędzy Ostropą a Sośnicowicami, kolejny pomiędzy Kozłowem a Łanami Wielkimi i przepust na zachód od Kozłowa. Więcej kolarzom nie trzeba.
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
post 30.09.2003, 20:50
Post #4

-----

Dzięki, uspokoiłeś mnie. Przejazdy koło Kozłowa chyba kojarzę i pasują mi idealnie. Droga wiejska między Ostropą a Wilczym Gardłem to chyba ta na którą wyjeżdża się skręcając wcześniej z drogi głównej obok stadionu ?. Jeśli tak, to też od biedy ujdzie, muszę tylko jeszcze wyczaić czy da się na nią przeskoczyć od ścieżki wokół poligonu nie wracając na szosę Gliwice - Kędzierzyn.
User is offlinePM
+Quote Post

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

Mapa tematów forum Wersja Lo-Fi Obecna data i czas: 8.02.12 - 03:56
dobry hosting i domeny
Madera Rodos projektowanie stron internetowych toefl fotografia ślubna bydgoszcz